Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Kalkylator till Strängnäs

Sällma · Strängnäs · Ansök senast 12 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sällma Rekrytering och Bemanning hjälper industriföretag växa med rätt teknisk kompetens. Vi har vår bas i Södertälje och arbetar med företag som prioriterar en hållbar produktion i Mälardalsregionen. Med vår lokala förankring har vi många tekniker som gärna vill växa och arbeta med oss. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i Kompetensföretagen och Almega.

Bakgrund

Vår kund är i en expansiv fas och behöver stärka kalkylavdelningen med en kompetent byggingenjör/tekniker. Företaget har ett hållbarhetsperspektiv i sin produktion av bostäder och vi tror att det är en viktig fråga även för dig som söker. 

Arbetsuppgifter:

Som kalkylator är du spindeln i nätet mellan försäljningen och produktionen.

Dina huvudsakliga uppgifter blir att prissätta företagets betongprodukter. Detta görs tillsammans med  konstruktörer och ansvariga säljare. Du kommer att få den produktutbildning som krävs för att klara jobbet utan problem.

Du är positiv och social med en analytisk förmåga.

 Kompetenser

Högskoleutbildning inom teknik och gärna erfarenhet som kalkylator. Erfarenhet från byggindustrin är meriterande. Du är strukturerad och har hög arbetsmoral. Alla kontakter med säljavdelningen kräver en förståelse för affärer och hur man kommer framåt i uppdragen. Du har också  lätt för att hålla flera uppdrag gående samtidigt. Ny kunskap inom hållbar produktion är meriterande.

Övrigt

Körkort och bra svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen att växa och utvecklas med oss i framtiden!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sällma

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Sällma AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons