Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljande hudterapeut till Synos - klinikutrustning

Synos Medical AB · Linköping · Ansök senast 8 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Synos Medical AB är ett av de främsta företagen i Sverige inom medicinsk laser – för kliniker, salonger och sjukhus. Synos är även återförsäljare av specialiserad klinikutrustning, avancerad medicinsk hudvård och PRP. I vår produktportföljen finns starka varumärken som DEKA laser, IDS, SheNb, AnteAGE, PlasmaTech mm.

Synos Medical grundades 2011 och i företaget finns över 20 års erfarenhet inom medicinsk laser. Huvudkontoret ligger i Linköping och vi arbetar över hela Norden.

Som hudterapeut hos Synos Medical kommer du att arbeta med en av marknadens starkaste produktportföljer av klinikutrustning för att utbilda, sälja och genomföra kundaktiviteter. Du har en viktig funktion i att bygga relationer med befintliga och nya kunder.

Som hudterapeut på Synos arbetar du i nära samarbete med utbildningsansvarig för att assistera vid dagligt arbete och utbildningar. På sikt kommer du även bedriva viss del av utbildning i samråd med utbildningsansvarig.

Synos Medical bygger hållbara och långsiktiga relationer med kunder, förespråkar ärlighet och direkt kommunikation för att skapa trygga försäljningsprocesser.

För att lyckas och trivas i tjänsten har du flera års erfarenhet av att arbeta som hudterapeut, du en god presentationsförmåga och är trygg med att argumentera utifrån fakta och produktkännedom.

Som person är du driven, social, strukturerad, snabblärd och har ett tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är professionell i ditt agerande mot kunder/kontakter. Du drivs av att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du brinner för hudvård och tar omsorgsfullt hand om dina kunder.

Tjänsten utgår från Linköping och därför ser vi att du bor i området.

Kvalifikationer

  • Utbildad hudterapeut
  • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har kunskap i fler språk.
  • Meriterande om du har kunskap i laserutrustning
  • Meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning av liknande produkter.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Synos Medical AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Synos Medical AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons