Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljande Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkringar

Säljande Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkringar

If Skadeförsäkring AB (publ) · Solna · Ansök senast 27 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du finnas vid våra kunders sida som försäkringsrådgivare och underlätta deras vardagspussel?
En bil är inte bara en bil utan så mycket mer. Som försäkringsrådgivare för våra bilmärkesförsäkringar ser du till att våra kunder har bilen rätt försäkrad, men även sitt hem och andra värdefulla ägodelar.

Om rollen
I din roll kommer du att arbeta med kundservice och försäljning till privat- och företagskunder i Sverige. Ditt uppdrag är att hjälpa våra kunder att hitta rätt försäkringslösning som hjälper dem i deras vardag, det vill säga se till att våra kunder ska vara trygga i att de är rätt försäkrade om olyckan skulle vara framme. Genom varm och personlig rådgivning säljer vi våra försäkringar efter kundens behov. Som försäkringsrådgivare har du en viktig uppgift att i varje kontakt, ge kunden det bästa av If.

Om teamet
Vi som jobbar här har en väldigt varierad bakgrund. Vi är före detta butiksbiträden, säljare, restaurangfolk, ekonomer, fotbollsspelare, musiker med massa olika intressen och erfarenheter. Det som enar oss är vårt uppdrag; att göra alla kunder rätt försäkrade! Den gemensamma drivkraften är meningsfull rådgivning och försäljning, som gör stor skillnad i våra kunders liv. I vår kultur stöttar och utmanar vi varandra för att växa, både som grupp och i vår yrkesroll.

Vem är du?
Vi söker dig som är optimistisk och har förmågan att hålla fast vid långsiktiga mål, som inte ger upp vid motgångar. För de flesta människor är försäkringar ett svårt område, du behöver därför på ett nyfiket och modigt sätt hålla fast i varje kund så att de får just din rådgivning och hjälp att bli rätt försäkrade.

Genom att ha lätt för att skapa intresse för varje kund du är i kontakt med, och ditt engagemang för att hjälpa varje kund att bli rätt försäkrad, så äger du din prestation och din framgång. Du har en naturlig strävan och förmåga att ständigt bli bättre.

Du har också:
  • En avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är meriterande om du haft arbetat med försäljning över telefon.
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder.
  • Känner dig trygg med dator och telefon som dina främsta verktyg.
Mer information och rekryteringsprocessen
Start: 7 mars
Plats: Barks väg 15, Solna
Omfattning: Heltid 100%
Arbetstider: Mån-fre: mellan 07:55-17:30. Arbetstiden är fördelad på tre olika pass.
Ansökan: I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV och personliga brev. Vi går igenom urvalet löpande.

För mer information, vänligen kontakta Patrik Ardenfält, Teamledare, Customer center, 072-58 11 026, eller läs mer om rollen.

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

If Skadeförsäkring AB (publ)

Placering

Solna

Kontaktperson

Patrik Ardenfält

072-58 11 026

Dela jobbannonsen

Anmäl annons