Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring

Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring

ICA Försäkring AB · Växjö · Ansök senast 19 aug. (2 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens R0016660 i din ansökan

Vill du få möjlighet att jobba med ett starkt växande varumärke där det finns en spännande framtid? Som engagerad försäkringsrådgivare erbjuds du goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom ICA Försäkring och hela koncernen. Sök idag!

Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring

Arbetsuppgifter

ICA Försäkring i Växjö söker försäkringsrådgivare till vår verksamhet i Växjö. Vi jobbar med att hjälpa våra kunder främst via telefon med deras ärenden. Vi besvarar inkommande samtal och ringer också ut för att ge våra kunder ett komplett försäkringsskydd.

Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till sitt ICA-medlemskap.

ICA Försäkring har funnits i Växjö i fyra år och söker nu fler drivna kollegor som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Du kommer tillhöra ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring.

Vi söker nu fler personer till två olika avdelningar med start 29 augusti.

Inkommande samtal

Här besvarar vi inkommande samtal från våra kunder. Vi hjälper kunden med deras ärende som kan handla om betalningsfrågor, villkorsfrågor eller köp av försäkring. Vi strävar efter att lösa kundens ärende med hög service och även erbjuda kunden relevanta försäkringslösningar.

Arbetstiderna är fördelade måndag-fredag mellan kl. 07.45-17.45 utifrån ett rullande schema. Du har en anställningsgrad på 60 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

Utgående samtal

Här ringer vi ut till befintliga ICA kunder. Vi tar kontakt med kunder som har ett engagemang hos oss idag eller som själva vill bli kontaktade för en försäkringsgenomgång. Vi strävar efter att kunna erbjuda kunden en relevant försäkringslösning som förhoppningsvis ska resultera i att kunden väljer att placera sina försäkringar hos oss.

Arbetstiderna är fördelade måndag-fredag mellan kl. 13.00-17.30. Du har en anställningsgrad på 60 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

Vi söker dig som:


  • Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, säljare, butiksmedarbetare eller motsvarande.
  • Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning.
  • Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
  • Du har minst gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med provanställning

Tillträde

2022-08-29

Kontaktperson

Henrik Snögren, henrik.snogren@ica.se

Sista dag för ansökan

2022-08-19, urval sker löpande


Om ICA Försäkring

ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringsförfarandet.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Försäkring AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

ICA Försäkring AB

Vid ansökan:Ange referens R0016660 i din ansökan

Dela jobbannonsen