Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljande Energibesparingskonsult - Fagersta

Energihem I Sverige AB · Fagersta · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Utesäljare inom energibesparing

Vi på Energihem säljer produkter inom energibesparing, bl.a fönster och solel. Nu söker vi våra nästa stjärnsäljare! Är du målmedveten, ambitiös och älskar att skapa nya kontakter? Härligt, då är det dig vi vill ha!

Hos oss får du gå Sveriges bästa säljskola följt av omfattande vidareutbildningar, och när du blivit varm i kläderna finns även möjlighet att klättra på karriärstegen. Kanske blir du vår nästa Teamchef eller Säljcoach?

Financial Times listar Energihem som Sveriges 4:e och Europas 131:a snabbast växande företag.

Vi på Energihem söker dig som…

  • Har viljan och drivet som krävs för att bli en riktigt bra säljare.


Ja, det är egentligen våra huvudsakliga krav. Har du jobbat med direktförsäljning är det givetvis meriterande men det är inget krav då vi utbildar dig och ger dig löpande coachning. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar både eftermiddagar och kvällar. Så är du social, ambitiös och har några års arbetslivserfarenhet är vi intresserade av att höra mer om dig!

Utöver detta är B-körkort, datorvana samt förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift det enda du behöver för att vara vår nya potentiella stjärnsäljare.

Vi erbjuder dig:

  • Grundutbildning med diplomering som energikonsult
  • Produktutbildningar
  • Generös lönemodell med garantilön och provision utan tak
  • Egen företagsbil och tankkort
  • Säljutbildning med certifiering i Energihem Business Academy
  • Arbetsveckor- en chans att träffa kollegor och dela erfarenheter och tips
  • Karriärmöjligheter
  • Säljtävlingar
  • Möjlighet till förmånsbil efter 6 månader

Din anställning börjar med en gedigen grundutbildning och du kommer sen ingå i ett Team i din region. I din företagsbil bearbetar du distrikt och besöker privatkunder i deras hem. Som ny säljare börjar du med att söka upp kunder för att på plats presentera och sälja våra produkter som alla har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affär direkt på plats, ofta på sexsiffriga belopp. När du blivit varm i kläderna kommer du även ansvara för förbokade besök i din region. Du utgår hemifrån och jobbar i din region. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, fönster, dörrar, takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihemsfamiljen du också!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem I Sverige AB

Placering

Fagersta

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons