Säljande auktionsmäklare till Oskarshamn

Klaravik AB · Oskarshamn

·

Ansök senast 27 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bor du i Oskarshamn med omnejd? Är du nyfiken, social, driven och har känsla för försäljning? Letar du efter en unik möjlighet på ett unikt företag? Då är det kanske dig vi letar efter!

Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Omsättningsprognosen för 2020 är 2 miljarder kronor.

Vad ditt jobb blir
Även om vår försäljningsarena är digital är det personliga mötet med våra säljande kunder hjärtat i vår affär. I ditt arbete kommer du dagligen att boka möten med och träffa våra säljande kunder. Du fotograferar, filmar samt dokumenterar objekt och sköter administration kring auktionerna. Våra ledord är hög service med kvalitet och vi jobbar långsiktigt med våra kundrelationer.

För oss är medarbetarna väldigt viktiga, och trots att du kommer få stort eget ansvar kommer du vara del i ett gäng olika individer, med olika dialekter och bakgrund - men alla med samma passion för det vi gör.

Vem du är
Det viktigaste för oss är att du är prestigelös, nyfiken, social och energisk. Du kommer behöva en stor portion eget driv och struktur för att trivas i den här rollen, inte minst då du kommer att utgå från hemmet. Men vi kan lova dig ett sammansvetsat team och ett unikt och roligt arbete!

Till skillnad från vår bransch i stort, är vi ett stort antal kvinnor på Klaravik och strävar alltid efter en jämn könsfördelning. B-körkort är ett krav, och du behöver förutom svenska behärska engelska som arbetsspråk. Vi kommer att förse dig med tjänstebil och alla de arbetsverktyg som behövs i jobbet.

Detaljerna
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Oskarshamn med omnejd
Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet "Säljare Oskarshamn". Senast 27/9 vill vi ha din ansökan. Frågor? Kontakta försäljningschef Carita Nero på 070-568 05 99.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klaravik AB

Placering

Oskarshamn