Sälj- och marknadskoordinator till Hultafors Group

HULTAFORS GROUP SVERIGE AB · Bollebygd

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en Sälj- och marknadskoordinator!

Hultafors Group söker en Sälj- och marknadskoordinator till vårt svenska säljbolag, med placering på kontoret i Hultafors (mellan Göteborg och Borås). Som Sälj- och marknadskoordinator kommer du att ha en varierad roll med både kundkontakt, administrativa uppgifter samt produktion av bl.a. marknadsmaterial och samt ansvara för sociala medier. Excel är ett viktigt verktyg du kommer att använda dagligen. Du blir en betydelsefull nyckelspelare som också har mycket nära kontakt med säljarna på fältet. Du rapporterar till Market Communication Manager Sverige.


Arbetsuppgifterna omfattar bl.a.

· Prisfiler

· Artikelhantering

· CRM stöd till vår säljorganisation

· Uppdatering och aktivering av digitala kanaler

· Produktionsledning

· Mindre översättningar samt validering av texter

· Korrekturläsning

· Mindre layoutarbeten


Kvalifikationer

Du är en van datoranvändare med mycket goda kunskaper i Excel. Kunskap i Adobe Indesign och Photoshop är önskvärt men ej ett krav. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska och har en god känsla för färg och form. Du är strukturerad och tar stort eget ansvar. Vidare har du en god förståelse för helheten av säljprocessen och B2B. Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad. Du har minimum 1 års erfarenhet av en liknande befattning som både innefattar marknad och försäljning.


Personligt

Som person är du engagerad, noggrann och gillar högt tempo. Du har inga problem att ta för dig och hitta din väg fram.

I övrigt tror vi att du är en glad och positiv lagspelare som gillar administrativa arbetssysslor och att hjälpa till där det behövs.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb i ett bolag som är marknadsledande inom sitt segment med innovativa och högkvalitativa varumärken och produkter.


Anställningstid

Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år.


Ansökan

Om du känner igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig till oss med din ansökan. Skicka din ansökan till jobb@hultaforsgroup.com så snart som möjligt, urval kommer att ske löpande. Märk ansökan med Sälj- och marknadskoordinator. Frågor om tjänsten kan ställas till Lisa Forssén-Holst, Market Communication Manager: lisa.forssenholst@hultaforsgroup.com eller 0730-491315.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HULTAFORS GROUP SVERIGE AB

Placering

Bollebygd

Kontaktperson

Hultafors Group Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sälj- och marknadskoordinator i din ansökan