Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sälj- och marknadsansvarig till Riksbyggen!

Sälj- och marknadsansvarig till Riksbyggen!

EISS Rekrytering & Search AB · Linköping · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och bidra till regionens utveckling med oss?

Som sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen ansvarar du för marknadsföring och försäljning av Riksbyggens nyproducerade bostäder i marknadsområde Östergötland.

Vad ska du göra?
Du kommer att vara delaktig i arbetet med att ta fram beslutsunderlag i form av målgruppsanalyser, prognoser och affärsplaner och redan i tidiga skeden samverkar du med projektledare för att utforma projekt utifrån ett målgruppsperspektiv. Vidare ansvarar du för media- och aktivitetsplanering för marknadsområdets projekt. Du ansvarar för upphandlingar av till exempel mäklare samt för att ta fram säljmaterial. Vidare fungerar du som daglig säljledare för övriga säljare/mäklare.

Som sälj- och marknadsansvarig ingår du i marknadsområdesledningen tillsammans med marknadsområdeschefen och du företräder ditt marknadsområde inför regionledningen i frågor som rör försäljning/marknadsföring. Du rapporterar till regional sälj- och marknadschef inom affärsområde Bostad och utgår från Riksbyggens kontor i Linköping.

Vem är du?
Du känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling men har även ett tydligt kommersiellt intresse. Du har god vana av att arbeta med marknadsföring och försäljning av koncept. Vi värdesätter erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen inom såväl offentlig som privat sektor. Men framförallt är du en nytänkare med starka visioner. Precis som Riksbyggen.

Vi ser vidare att du har en relevant eftergymnasial eller akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av taktisk/operativ marknadsföring. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person förstår och analyserar du komplexa frågor och problem snabbt, och gör förnuftiga och rationella bedömningar. Du är kreativ, genererar nya idéer, bearbetar och genomför dem. Att vara mål- och resultatorienterad med fokus på vad som ska uppnås, är viktigt liksom ett starkt driv och initiativförmåga. Du behöver vara en relationsbyggare, som kan skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla nätverk såväl internt som externt. Vi tror även att du har integritet och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder
En spännande tjänst i ett av Sveriges mest dynamiska områden. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Linköping med tjänsten ingår en del resor inom marknadsområdet. Våra prioriterade orter är: Linköping, Norrköping samt Nyköping.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär eller via länk: Klicka här för att komma till tjänsten

Sök tjänsten senast 2022-01-31, men vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med EISS Rekrytering & Search. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Mia Neander 0702-43 90 56, mia.neander@eissrekrytering.se

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EISS Rekrytering & Search AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons