Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Support med start omgående!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du driven och engagerad samt trivs i en roll med mycket kundkontakt? Till Noviral, ett bolag som erbjuder covid-19-tester, söker vi nu dig som vill vara med på deras resa. Du kommer att spela en viktig roll ut mot företagets kunder och ha ett stort servicefokus. Om du kan börja denna tjänst omgående så sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Sales Support till Noviral. Noviral erbjuder validerade tester och digitala lösningar för symptomuppföljning och smittspårning av covid-19. De växer och söker nu dig som vill vara med på denna resa.
Uppdraget är långsiktigt på heltid och kommer att påbörjas med en 6-månaders anställning. Vi söker dig som kan börja omgående.

Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Noviral. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Sales Support kommer du att arbeta serviceinriktat i nära dialog med Novirals kunder. Du kommer att hantera både inkommande och utgående samtal där du bland annat informerar om Novirals produkter och besvarar diverse frågor som har dykt upp hos kunden. Det kan exempelvis vara sjuksköterskor som ringer in så det är viktigt att du känner dig trygg i kunddialoger och har lätt för att skapa förtroende.

Utöver kunddialogerna kommer du även att hantera administrativa arbetsuppgifter, främst i Excel. Detta kan bland annat vara att:
  • Fånga upp inkommande intressen via mail
  • Säkerställa att orders går ner till lagret i rätt tid
  • Lägga in orders i systemet och säkerställa att allt ligger inne rätt och är uppdaterat
Då Noviral befinner sig på en tillväxtresa söker vi dig som är flexibel och trivs i en snabbföränderlig miljö.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från en serviceinriktad tjänst och trivs i en kundfokuserad roll
  • Kan påbörja denna tjänst omgående
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
  • Har tidigare erfarenhet från en roll där du främst har arbetat över telefon och mail
  • Har tidigare erfarenhet från att arbeta med försäljning
  • Har tidigare erfarenhet av att driva projekt
Som person är du driven och serviceinriktad. Du har inga problem med att driva ditt eget arbete framåt och att ta egna initiativ. Vidare är du ansvarstagande och förtroendeingivande. Du har en god kommunikativ förmåga och en bra struktur i ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 38 h/vecka
  • Placering: Centralt, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novirals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons