Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales & Customer Success Manager till Legalbuddy // Stockholm

Sales & Customer Success Manager till Legalbuddy // Stockholm

Oddwork · Stockholm · Ansök senast 6 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Law. Uncomplicated. Det är vår vision på Legalbuddy - att göra juridiken lättillgänglig för såväl det etablerade som det nystartade företaget. Genom att kombinera smarta digitala lösningar med personlig rådgivning, allt på samma ställe, är vi företagens interna bolagsjuristfunktion. Vi är undantaget i en bransch som inte kommit så långt i digitaliseringen. Enkelt, prisvärt och alltid tillgängligt. Så som det borde fungera helt enkelt. Just nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter vår nästa kollega. Är du vår Sales & Customer Success Manager som gillar att jobba både brett och kvalitativt?

Som Sales & Customer Success Manager
Välkommen till en bred roll där du får jobba både med befintlig kundstock och nykundsbearbetning. Du är en relationsskapare av rang och vet att det är lika viktigt att få in nya kunder som det är att vårda de som redan insett fördelarna med Legalbuddy. Självständigt lägger du upp din dag och tillsammans med säljchefen jobbar ni båda för att nå uppsatta mål och budgetar. Visst förekommer det ren administration i tjänsten. Men det du verkligen uppskattar är att möta befintliga och potentiella kunder via exempelvis uppsökande verksamhet, svara på supportfrågor och hålla våra kunder i handen genom hela onboardingprocessen. Vår kundstock växer så det knakar och din uppgift är helt enkelt att göra kunderna supernöjda och få in ännu fler - vilket vi tror du uppskattar med din glada och drivna personlighet. Gillar du att jobba med korta säljcykler, är det här rätt tjänst för dig.

Vi söker dig som...
...får energi när du träffar andra. Du ser aldrig några problem, bara lösningar och det finns inget du gillar mer än när en affär går i lås. Enkelt följer du med i förändringar som sker och självständigt utformar du rollen på det sätt som du tror är mest lönsamt för företaget. Prestigelöst frågar du om hjälp när du behöver och med din inneboende glöd utvecklar du både relationer och affärer. Gillar du startup-kulturen och trivs med att vara i en kreativ miljö där allt är möjligt? Härligt. Låt oss förändra juristbranschen i Sverige - och därefter världen.

Våra önskemål till dig:
  • Har jobbat några år som säljare
  • Förståelse för små och medelstora bolag
  • Svenska och engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet av juridik
Varför Legalbuddy?
Här kliver du in i ett ungt, växande bolag och får möjligheten att göra skillnad från start. Vi erbjuder ett utvecklande och coachande ledarskap där du kommer att få möjligheten att växa tillsammans med bolaget. Vi är värderingsstyrda, vilket hjälper oss att tillsammans navigera rätt på vår resa framåt. Med en härlig mix av kodare, jurister och affärsutvecklare som dina kollegor har ni en sak gemensamt: att göra juridiken lättillgänglig för alla! Vi är ett glatt gäng som tror att ingenting är omöjligt. Vi sitter i både Göteborg, Stockholm och Skåne och försöker träffa varandra när vi är på besök. Om du gillar att växa med dina uppgifter tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg eller Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Senior Talent Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-02-04

Vill du vara med oss på vår resa framåt? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ellinor Hellberg

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons