Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Manager

Kaeser Kompressorer AB · Täby · Ansök senast 2 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KAESER Kompressorer är en av världens ledande aktörer inom tryckluftssystem och verkar över hela världen. Med ca. 7000 anställda levererar vi system och produkter för energisnål, miljövänlig och driftsäker tryckluft. Genom att alltid leverera kundanpassade lösningar med unik innovativ teknik är vårt ledord att vara Sveriges bästa och tryggaste leverantör av tryckluft.

Kaeser utmärker sig särskilt genom tillförlitlighet, energieffektivitet, ekonomi och enkelt underhåll - och stöder därmed Kaesers främsta mål: högsta möjliga kundnöjdhet.

KAESER Kompressorer finns representerat med försäljning i över 140 olika länder via egna dotterbolag och återförsäljare.


Vi söker försäljningschef till KAESER Kompressorer AB


Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer där du får leda ett rikstäckande team där man har bra sammanhållning, stöttar och supportar varandra. På KAESER står individen i centrum. Varje enskild anställd vidareutbildas, och företaget följer upp varje framsteg som individen gör. Engagerade och kvalificerade anställda har inte bara en trygg arbetsplats hos oss, utan också goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerligt intern utbildning på fabriken i Tyskland för att utveckla våra medarbetare inom olika områden. Att var en del av en internationell koncern öppnar även upp för internationella möjligheter i karriären.


OM TJÄNSTEN

Som försäljningschef rapporterar du direkt till VD för KAESER Kompressorer AB och har det övergripande ansvaret för maskin- och serviceförsäljningen. Du leder, utvecklar och motiverar säljkåren som idag består av 15 personer indelade i distrikt-, produkt- samt serviceförsäljning. Försäljningen sker idag direkt till slutkund samt via återförsäljare. Kunderna är allt från stora multinationella koncerner till mindre hantverksföretag med höga tekniska krav på sina tryckluftssystem; från livsmedelstillverkning till flyg- och bilindustrin.


VI SÖKER

Lämplig kandidat är en drivande ledare som har god teknisk förståelse och som motiveras av försäljning. Gedigen kunskap och erfarenhet av B2B-försäljning, gärna av liknande produkter eller system.

Arbetslivserfarenhet

Har jobbat minst 10 år med B2B-försäljning, varav minst 5 år i en ledningsposition inom försäljning. Stor erfarenhet av affärsrelationer och att förhandla. Har jobbat med en ”teknisk produkt” som kräver konceptförsäljning. Van att hantera tekniska offerter, avtal och leveransvillkor.

Personlig profil

Drivande, positiv med en stark beslutsförmåga. Älskar försäljning och kundkontakter. Teknikintresserad och analytisk, men brinner för försäljning.

Representativ och en självklar KAESER-ambassadör.


Utbildning

Eftergymnasial utbildning med ekonomisk/teknisk inriktning eller motsvarande (krav). Dokumenterad säljutbildning (krav) och ledarskapsutbildning/erfarenhet (krav).


Språkkunskaper

Flytande svenska och engelska i tal och skrift (krav). Tyska är meriterande.


ÖVRIGT

Körkort: Ja

Tjänsteresor: är i fält 2-3 dagar per vecka och ca. 80-90 övernattningar per år.

Placering: Bosatt i Sthlm-området, är på huvudkontoret i Täby 2-3 dagar/vecka.


Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kaeser Kompressorer AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Svensk Medarbetarkraft AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons