Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Manager med KAM-profil till Perfecta Pump AB

Sales Manager med KAM-profil till Perfecta Pump AB

Perfecta Pump AB · Växjö · Ansök senast 11 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Perfectapumpar har funnits på marknaden sedan början av 50-talet. Alla resurser finns under ett tak - teknisk utveckling, tillverkning, lager, försäljning och service. Att ha hela verksamheten under ett tak har stora fördelar. Kunniga människor från alla delar i processen finns alltid nära dig, lika nära som närmaste telefon.

Perfectas mål är att vara en bra partner, inte bara en leverantör. Man tar fram den lösning som passar projektet bäst. Perfecta är en direktleverantör, helt utan mellanhänder.

På www.perfecta.se kan du läsa mer om företaget och dess produkter.

Rollen

Du blir en viktig spelare med ett stort ansvar för Perfectas utåtriktade verksamhet och med ansvar för företagets försäljning. Som chef så leder du den operativa verksamheten och ser till att du/ni är med där affärer uppstår. Affärsmodellen kännetecknas av ”komplex försäljning” med bearbetning på flera olika nivåer hos kund, såväl ledning som beslutspåverkare.

Du initierar, driver och följer upp utveckling av säljprocesser och kunddialoger. Du har personal- och budgetansvar för intäkter och är också ansvarig för relevant affärsutveckling. I rollen rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är placerad i södra Sverige med viss närvaro på kontoret i Växjö. Resor inom och utom Sverige ingår i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Aktivt leda försäljningen
  • Egen operativ bearbetning av nyckelkunder
  • Ansvara för anbud och upphandlingar
  • Ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska
  • Affärsutveckla och se nya potentiella tjänster och marknader
  • Aktivt verka för att bolaget syns och gör avtryck i alla aktuella säljkanaler, sociala medier m fl
Om dig
  • Du är senior, van och har en naturlig flerårig erfarenhet av industriförsäljning och förhandlingar på ledningsnivå
  • Du har förmågan att själv gå i täten med egen försäljning inom industriförsäljning.
  • Du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå mål. Du har energi som smittar av sig.
  • Du är rak och tydlig i din kommunikation och tar tag i olösta problem omgående.
  • Tar arbete och prestation på allvar med hög prioritet på ett strukturerat sätt.
  • Förhåller dig positiv och entusiastisk även i tuffa situationer.
  • Du är trygg i din roll och söker möjligheter att etablera trovärdighet, förtroende och nå inflytande hos medarbetare och kunder.
Din bakgrund
För att lyckas, vara framgångsrik och aktuell för tjänsten har vi krav på en relevant eftergymnasial utbildning. Du har flerårig erfarenhet och dokumenterat goda resultat från liknande tjänst och är väl insatt i "komplex" försäljning. Din svenska och engelska är på en hög nivå såväl muntligen som skriftligen.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 11 januari 2021. Urval påbörjas omgående då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR så tar vi ej emot ansökan via mail

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perfecta Pump AB

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons