Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Executive till IMI Supply Chain Solutions

Sales Executive till IMI Supply Chain Solutions

Industri-Matematik International · Hässleholm · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Med Priveq Investment som ny svensk huvudägare står IMI inför en mycket spännande tillväxtresa. Bolaget har precis påbörjat arbetet med att bygga en ny plattform för marknad och försäljning och nu söker vi dig som attraheras av att få vara med och bygga något nytt och framgångsrikt!

Dina arbetsuppgifter

Som Sales Executive ansvarar du för att skapa lönsamma och långsiktiga affärer och ditt fokus kommer att ligga på att vinna nya kunder men du kommer också få ett antal befintliga, internationella kunder i din portfölj att vårda och utveckla. Du ansvarar för och driver säljprocessen och du har ett affärsmässigt helhetsansvar för att skapa kundvärde med våra lösningar.

Hos oss får du möjlighet att ta ett stort självständigt ansvar för att skapa, hantera och stänga affärer. Till våra kunder hör några av Nordens största och viktigaste företag inom varuförsörjning, och det blir din uppgift att bredda den portföljen. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegorna i sälj- och marknadsteamet. Vi förväntar oss att du vill och kan bidra till att utveckla företagets försäljning med tillhörande marknadsföring och kommunikation. Tillsammans ska vi se till att IMI Supply Chain blir ett självklart val för de mest komplexa och krävande kunderna i Norden.

Du kommer att rapportera direkt till vd.

I den här rollen kan du utgå från kontoret i Linköping, Hässleholm eller från hemmakontor. I rollen förekommer resor till kunder nationellt såväl som internationellt.

Din profil

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du vara driven och självgående, få saker att hända samt ha erfarenhet från och kunskap inom affärssystem eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av uppsökande komplex försäljning. Nykundsförsäljning driver dig framåt och du uppskattar möjligheten att själv planera ditt arbetssätt utifrån uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas på dina affärsmässiga och sociala kompetenser då vi söker en person som skickligt skapar långsiktiga relationer och kan bygga tillit och förtroende i kunddialoger.

Du tar dig an dina uppgifter med stort engagemang, levererar resultat och satsar helhjärtat på ditt uppdrag. Du trivs i och gillar att arbeta i en dynamisk miljö där det händer mycket och där den ena dagen inte är den andra lik.

Din profil i korthet:
  • Relevant erfarenhet av komplex försäljning av affärssystem eller motsvarande.
  • Erfarenhet av logistikintensiva verksamheter är meriterande.
  • Duktig på att bygga och skapa långsiktiga affärsrelationer på c-nivå.
  • Förhandlingsvana på c-nivå.
  • Intresse och fallenhet för att sätta dig in i komplexa systemlösningar och ny teknik.
  • Stor egen drivkraft och initiativförmåga - du är självgående!
  • Vilja att prestera och leverera med hög kvalitet - du har kundfokus.
  • Strukturerad med känsla för detaljer.
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Examen från eftergymnasial utbildning.
Så här säger vd Niklas Rönnbäck om synen på bolagets viktigaste tillgång, sina medarbetare:
"Medarbetarnas kompetens kan inte överskattas och vi sätter definitivt människan före tekniken. Med Priveq som ägare kommer vi öka investeringarna i vår mjukvara, i försäljning och marknadsföring samt i vårt team. Det kommer stärka vår marknadsposition ytterligare och hjälpa våra kunder att utveckla mer effektiva och hållbara logistiklösningar", säger Niklas Rönnbäck, vd på IMI. Han beskriver IMIs företagskultur som innovativ, samarbetsorienterad, jämlik och utvecklande."

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar IMI Supply Chain Solutions med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36 lena.johansson@skill.se.

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Industri-Matematik International

Placering

Hässleholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons