Säljare till Randstad Technologies i Malmö

Randstad · Malmö

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vad sägs om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor som har nära till skratt och där alla har ett stort intresse av IT? Vi på Randstad Technologies arbetar med människor där personliga möten och relationer är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi arbetar för att människor och företag ska uppnå sin fulla potential!

Ansvarsområden

I rollen som Sales Consultant kommer du, genom försäljning, driva och utveckla vår verksamhet i region syd. Allt för att säkerställa att Randstad Technologies är den främsta leverantören av kompetensförsörjning inom IT. Hos oss får du möjlighet att arbeta med försäljning från ax till limpa, från nykundsmötet till projektledning av leverans och avtal samt skapa och bibehålla relationer med våra kunder. Detta innebär en rolig mix av nykundsbearbetning och även bygga vidare befintliga kunder och få dem att växa.

Som Sales Consultant kommer du dagligen föra en intressant dialog inom IT med både kunder och kollegor. Du kommer självständigt att hitta och skapa affärer kring uthyrning och rekrytering av IT-specialister med kompetenser såsom exempelvis systemutvecklare, supporttekniker, drifttekniker och övriga specialister. Du prospekterar samt bokar möten med dina kunder och prospects. Du har ett nära samarbete med både konsultchefer och rekryteringskonsulter i matchningen samt ansvarar för uppföljning av genomförda affärer. För att underlätta arbetet i din din vardag arbetar vi i CRM-system. Vi sitter i centrala och moderna lokaler vid Saluhallen i Malmö.

Vi vet också att det är i det faktiska mötet med våra kunder som framgången ligger – vi söker därför dig som trivs med en högkvalitativ aktivitetsnivå och som ser värdet i att spendera huvudsaken av din arbetstid med att vara ute och nätverka och möta våra kunder i deras vardag - där det händer!

Vilka är vi som jobbar här?
Vi är en härlig mix, där var och en har sin egen ingång till IT-världen. Någon är systemvetare, någon är ingenjör, någon är ekonom eller personalvetare och i oss alla finns ett IT-intresse. Vårt arbete präglas av professionalism och intresse för teknik, vilket gjort oss till en av branschens största spelare.  I vårt team tycker vi om att ha kul på jobbet, vi älskar att arbeta med människor och bygga långsiktiga relationer till både våra kunder, konsulter och kandidater. Du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt!

Varför ska du jobba hos oss?
Här på Randstad vet vi att våra medarbetare är vår största tillgång. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag med oerhört kompetenta och prestigelösa kollegor. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid. 
Läs mer om oss: https://www.randstad.se/om-oss/

Arbetstider

Detta är en heltidstjänst som löper tillsvidare. Våra tjänster inleds med sex månaders provanställning. 

Kvalifikationer

 • Du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt jobba med försäljning B2B och/eller rekrytering och uthyrning av specialister där försäljning ingått. Starkt meriterande om det är inom IT.
 • Du har eftergymnasial utbildning – vi ser gärna att du själv har IT-utbildning i botten, alternativt att du brinner för IT och teknik.
 • Ett genuint och starkt intresse för försäljning.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi möter mycket människor med olika bakgrund.
 •  B-körkort. 
 • Du är van vid att sammanställa och hålla presentationer för olika målgrupper
 • Du är van vid att arbeta i olika affärs- och CRM-system.

  Personliga egenskaper:
  För att trivas i rollen ser vi att du är målinriktad, socialt kompetent och handlingskraftig - du har ett utpräglat affärssinne och ett starkt engagemang och drivkraft i det du företar dig. Vi ser gärna att du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Vi ser att du kan röra dig på olika nivåer i verksamheter och är skicklig på att anpassa budskap utifrån mottagare. Vidare är det viktigt att du är en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-12-22. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Business Unit Manager Mustafa Lazem via: mustafa.lazem@randstad.se eller varför inte connecta på Linkedin?

Om företaget

Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201314551 i din ansökan