Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säkerhetstekniker

Schneider Electric · Solna · Ansök senast 28 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säkerhetstekniker till Schneider Electric i Solna
Är du en problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden och arbeta med kompetenta och drivna kollegor? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett stort och professionellt företag? Då har Schneider Electric i Solna en intressant tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta brett med säkerhetssystem för inbrottslarm, passersystem och trygghetskameror. Du kommer att arbeta med både projekt och service, där arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Rollen innebär mycket kundkontakter och du ansvarar för egen planering, prioritering och avrapportering av ditt arbete. Geografiskt finns kunderna i Stockholmsregionen.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Planerat underhåll och akut felavhjälpning
  • Modernisering, utökning och driftsättning av system
  • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som säkerhetstekniker/-ingenjör, driftsättare, elektriker, drifttekniker eller likande. Du har några års erfarenhet av att installera, driftsätta och underhålla säkerhetssystem (inbrottslarm, CCTV och passersystem), god teknisk förståelse och ett intresse för ny teknik. Det är viktigt att du van vid att planera och ta ansvar för eget arbete och att du trivs med att möta kunder, ge service och utveckla samarbeten.

Dina datorkunskaper är goda och vi ser gärna att du har förståelse och intresse för nätverksteknik. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du motiveras av ny teknik och problemlösning, har lätt för att lära och ett driv att utvecklas och komma framåt. Då rollen innebär arbete under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm med att fatta egna beslut, ta initiativ och att du kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten och följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa.

I kontakten med andra är du social, serviceinriktad och lyhörd. Du är förtroendeingivande och tillmötesgående, vilket gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric

Placering

Solna

Kontaktperson

Frida Borg

0709683019

Dela jobbannonsen

Anmäl annons