Säkerhetstekniker

Jobway AB · Borlänge · Ansök senast 20 okt. (93 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bli en del av ett välmående säkerhetsföretag som står inför en spännande tillväxtresa?  FST Säkerhet söker drivna och kundorienterade säkerhetstekniker till Dalarna. Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Att arbeta som säkerhetstekniker hos FST Säkerhet innebär en spännande och varierande arbetsdag. Rollen innefattar driftsättning, installationer, service, felsökning och kompletteringar av olika säkerhetssystem. Det är en ansvarstagande och utvecklande roll där du levererar en hög service och branschledande säkerhetslösningar till företagets kunder.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 3 års erfarenhet från en roll som säkerhetstekniker alternativt utbildad elektriker med stort intresse för säkerhet.
  • B-körkort.
  • Ostraffad.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Gymnasieutbildning inom El/energi eller larm/säkerhet alternativt annan likvärdig eftergymnasial utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare och uppskattar vår fina sammanhållning. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

FST Säkerhet erbjuder:

  • Ett företag som satsar på delaktighet, utveckling och utbildning.
  • Utvecklingsmöjligheter på ett tryggt företag som står inför en tillväxtresa.
  • Gemensamma aktiviteter.
  • Förmånsbil, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och kollektivavtal.

 Om företaget: Säkerhetsbolaget FST är en ledande aktör inom säkerhetslösningar med utgångspunkt från Stockholm och Dalarna. Idag levererar man lösningar till kunder inom bland annat butik, kontor, industri samt BRF och har under åren byggt upp lång erfarenhet av installationer för övervakning, passersystem, brandskydd och larm. Med en stark företagskultur och service i fokus är man en leverantör i teknisk framkant som strävar efter att vara en förebild i branschen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar FST Säkerhet med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Adam.wilander@jobway.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobway AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Jobway AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons