Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säkerhetspersonal Arlanda

ICTS SWEDEN · Sigtuna · Ansök senast 31 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att möta nya människor varje dag från världens alla hörn? Är du en disciplinerad teamplayer med stor säkerhets - och sekretess medvetenhet och tycker att flygplatsen skulle vara en spännande arbetsplats? Då är tjänsten som Säkerhetspersonal något för dig!

I rollen som Säkerhetspersonal är du flygbolagets ansikte utåt och den första personen passagerarna möter. För att trivas i denna roll gillar du att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad och ansvarsfull. Du är en person med stor mogenhet, ostraffad och initiativrik med god serviceförmåga och integritet.

KVALIFIKATIONSKRAV:

-ha gymnasiekompetens

-Svenskt medborgarskap och vara ostraffad

-Kunna ta dig till Arlanda tidig morgon

-goda kunskaper i svenska och engelska - meriterande med andra språk, gärna finska, spanska och italienska

- kunna genomföra drog och alkoholtest utan anmärkning

PERSONLIGA EGENSKAPER:

För att passa i rollen som Säkerhetspersonal behöver du ha förmåga att arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga och trivas med att agera problemlösare. Som person är du noggrann, ordningsam, utåtriktad och servicemedveten. En förutsättning för att lyckas i tjänsten är att du är stresstålig då arbetsbelastningen stundtals är hög. Då arbetet är utåtriktat och med daglig kontakt med människor från alla delar av världen krävs social kompetens och en kommunikativ förmåga som innebär att du är lyhörd, tydlig och kan anpassa ditt budskap efter mottagare och situation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar till kurser med start omgående. Efter avslutad och godkänd utbildning erbjuds du en 50% - 70% visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning och en högre sysselsättningsgrad. Lön enligt kollektivavtal. Utbildningen äger rum på Arlanda och är kostnadsfri.

Ansökan skall innehålla personligt brev med foto, meritförteckning samt referenser från de senaste 5 åren. Ofullständiga ansökningar behandlas ej.

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att kontrolleras enligt Flygplatsens bestämmelser. Detta kommer innebära en registerkontroll via transportstyrelsen.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till: recruitment.arn@ictseurope.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICTS SWEDEN

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Icts Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons