Jobbsafari är en del avschibsted logo

SA-Projektör sökes till Netel AB

Jobandtalent · Norrköping · Ansök senast 26 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en telekomintresserad person med erfarenhet som brinner för att möta kunder och bidra till att utveckla affärer? Då har vi tjänsten för dig!
Nu har du chansen att vara med på vår resa då vi söker en ny kollega i rollen som SA-projektör till affärsområde Telekom, där vi utför olika uppdrag åt Sveriges ledande mobiloperatörer. Tjänsten är placerad i Norrköping.

För att lyckas i rollen som SA-projektör söker vi dig som är en problemlösare med goda kunskaper inom förhandlingsteknik och ett tekniskt intresse.
Du arbetar strukturerat, är stresstålig och tänker alltid teamets och företages bästa. Rollen innebär många olika kontaktytor med hela verksamheten, men även med kund, varför vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är pedagogisk, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Det förekommer även visst arbete på tak och höjder.
Vårt företag utvecklas ständigt och därför ser vi att du har en flexibel personlighet och är förändringsbenägen. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt, är inte rädd för att fatta beslut och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt. Därtill är du nyfiken samt drivs av att utvecklas tillsammans med dina kollegor och lära dig nya saker och vill hela tiden utveckla dig själv i rollen tillsammans med verksamheten.

Krav/Erfarenhet:
  • Byggteknisk förståelse.
  • Körkort B.
  • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Om oss:

Netel Group bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och huvudkontoret finns beläget i Slagsta, Stockholm. Netel är ett entreprenad bolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel AB projekterar, bygger och installerar allt inom fysiska bredbands-, telekom- och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet.

Vårt erbjudande:
På Netel erbjuder vi en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklande verksamheter där personligt engagemang och individuellt ansvarstagande är två av de viktigaste drivkrafterna. Vi är stolta över vår innovationsförmåga och över det vi under 15 verksamma år har kunnat bidra med till vår bransch.

Ansökan
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
  • Arian Macak
  • 011-475 25 09
  • arian.macak@jobandtalent.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobandtalent

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons