Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rutinerad redovisningsekonom med glädje och engagemang

Rutinerad redovisningsekonom med glädje och engagemang

Linköping · Linköping · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.

Nu söker vi en rutinerad och engagerad medarbetare till vårt kontor i Linköping. Är det du som är vår nya kollega?

Den här tjänsten riktar sig till dig som har god erfarenhet inom redovisning och rådgivning. Kunskap om jord- och skogsbeskattning är meriterande. Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag men framför allt med människorna i och kring företagen.

Hos Fyrklövern arbetar du nära kunderna och deras ekonomi, det är till dig de vänder sig när de behöver råd. Självklart är du lyhörd för kundens behov – även när inte kunden själv ser dem.

Vem är du?

Du har arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete, bokslut och mer avancerad rådgivning. Har du ytterligare erfarenheter exempelvis inom skatt, generationsskiften eller lantbruksrelaterade stöd är det ett plus. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta på byrå är det meriterande. Vi ser att du har minst några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete med eget kundansvar. Med din kunskap och ditt engagemang uppfattar du kundens behov. Du gillar mötet med såväl befintliga som nya kunder inom olika branscher.

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad och lösningsorienterad. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och du mår gott av att dela med dig av dina kunskaper. Du tar gärna in andras kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.

Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Då tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners är körkort och tillgång till bil positivt.

Vilka är vi?

Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet.

Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på elva orter och har närmare 90 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom erfarna ekonomer och jurister med en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ort: Linköping

Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast 15 augusti.

Skicka din ansökan till:

jobba@4klovern.se med rubrik Rutinerad redovisningsekonom Linköping

För frågor om tjänsten kontakta Birgitta Mårdh, 0720-92 14 58

mail: birgitta.mardh@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

Fyrklövern ekonomi och juridik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons