Rörlig farmaceut

Apoteket · Solna · Ansök senast 1 aug. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår dörr öppnar din framtid!

Kom in till oss och bygg din karriär som farmaceut. Hos oss finns många möjligheter för dig som med omtanke och engagemang ser till varje individs behov och vill bygga relationer med kunder som varar länge.

Om rollen

Som rörlig farmaceut inom regionStockholm Nordoch med bastillhörighet på valfritt apotekkommer du arbeta brett över regionens25apotek i regionområdet.Tillsammans med dina kollegor på respektive apotek arbetar du med rådgivning och försäljning av våra produkter och läkemedel. Att vara en rörlig farmaceut innebär att du får en stor variation i din vardag då du befinner dig på olika apotek utifrån var vi har behov. Här kan vi verkligen säga att ingen dag är den andra lik! Som rörlig farmaceut förväntas du snabbt kunna sätta dig in i rutiner och arbetssätt för de apotek du rör dig inom. Oavsett vilket apotek du arbetar på agerar du med omtanke och engagemang där du på riktigt sätter kunden i centrum och där du aktivt bidrar till en förstärkt kundupplevelse.

För oss är det viktigt att vi som apotek fortsätter att utvecklas och vi vill ha med dig på den resan. I rollen förväntas du därför bidra med idéer och initiativ för att utveckla de apotek du är verksam på till att bli självklara val för våra kunder. Till dig som rörlig farmaceut på Apoteket vill vi erbjuda en plattform där du kan utvecklas. Precis som du förväntas bygga en långsiktig relation med dina kunder vill vi göra det samma med dig. Hos oss har du möjlighet att växa som individ i roller som t ex läkemedelsansvarig, säljledare, specialistapotekare eller varför inte en roll som apotekschef?

Dina huvudsakliga arbetsområden
  • Arbeta aktivt i dina kundmöten för att skapa mervärde genom rådgivning och sambandsförsäljning
  • Bidra till att vi når våra mål gällande patientsäkerhet, kvalitet och försäljning
  • Aktivt bidra till att stärka ditt team genom att dela med dig av både kunskaper och erfarenheter
  • Hålla dig uppdaterad på våra kampanjer och bidra till att vi når framgång i dem
  • Hålla dig uppdaterad och påläst om nytt sortiment för bästa kundvård
Dina kompetenser

För den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med ett genuint intresse för farmaci och läkemedelsanvändning.

  • Du är serviceinriktad med ett genuint intresse för kundmöten och har erfarenhet av att arbeta med rådgivande försäljning
  • Du är lösningsorienterad vilket innebär att du både ser och agerar på utmaningar som uppstår
  • Du har god samarbetsförmåga där du bidrar att skapa ett välfungerande team
  • Du håller dig uppdaterad på omvärldsförändringar kopplade till farmaci- och läkemedelsfrågor
  • Du har erfarenhet av att arbeta med omtänksam merförsäljning ur ett serviceperspektiv
När det känns rätt

Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta om rollen och om verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu!Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetstiderna för denna tjänst ligger inom ramen för de lokala apotekens öppettider:vardagar och helger 08:00-20:00.

Välkommen till Apoteket!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apoteket

Placering

Solna

Kontaktperson

Apoteket AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons