Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rörläggare till Holmgrens Väst

Holmgrens Väst · Göteborg · Ansök senast 7 okt. (51 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du rörläggare och letar efter din nästa arbetsplats? Vill du arbeta i ett växande bolag med goda värderingar och kunniga kollegor? Vi letar nu efter en rörläggare för ett uppdrag på ca. 4 månader till Holmgrens i Väst. Varmt välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Holmgrens Väst är ett familjeföretag med 50 års erfarenhet av försäljning, installation och service. Holmgrens startade 1986 och har idag över 40 anställda som arbetar med fem stora fokusområden: värmepumpar, storkök, vitvaror, tvättstugor och kylanläggningar.
Kunden är alltid i fokus, och målsättningen att ha branschens nöjdaste kunder och personal jobbar de ständigt hårt för att uppnå. Verksamheten har sina rötter i Partille, där de finns än idag. En av Holmgrens viktigaste riktlinjer är att alltid lämna arbetsplatsen i samma skick, eller bättre än när de anlände, och nu vill de förstärka sitt team med ytterligare medarbetare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta majoriteten av tiden med byte av blandare i kök och grovkök, samt dragning av rör i lägenheter. Även montage av värmepumpar inkluderas i ditt arbete.

I rollen utgår man från Holmgrens kontor och verkstad i Partille, Göteborg, men arbetar hos kunder i hela Stor Göteborg.
Arbetstider: ca. 07:30 - 16:30
Omfattning: 100%, ca 4 månader.
Start: Omgående, efter överenskommelse.

Din profil

För att passa i rollen som rörläggare hos Holmgrens ser vi att du är en problemlösare med hög arbetsmoral.
Rollen kan innebära mycket kontakt och nära arbete med andra yrkesgrupper, så det krävs att du är kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Vidare bör du vara noggrann som person och ha erfarenhet från en liknande roll.

Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Gymnasieutbildning till inom bygg och anläggning med efterföljande lärlingsperiod.
Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i en liknande roll.

Sökord

Rörläggare, anläggning, VVS

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Holmgrens Väst

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen