Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rör- och Anläggningskonstruktör

AFRY AB · Gävle · Ansök senast 23 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Vi erbjuder dig ett varierande och spännande arbete inom området rör- & anläggningskonstruktion där våra uppdragsgivare återfinns inom olika processindustrier.

Vi söker erfarna konstruktörer.

Du får möjlighet att självständigt eller i grupp arbeta i varierande projekt med konstruktion och problemlösning.


Vad gör vi?

Vi jobbar i en eller flera faser av ett projekt. Dessa är förstudie / förprojekt / projekt.Vi tar fram allt från förfrågningsunderlag till detaljerade underlag för rörinstallationer inom industrin. I det arbetet tar vi fram flödesscheman, utrustningslistor, layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler.

Styrande lag är tryckkärlsdirektivet PED och tillhörande standarder.


Hur gör vi?

Vi arbetar i en modern digital miljö med de senaste programmen. Rörprojekteringen görs främst i 3D och från modellen genereras dokument. Exempel på program som vi använder är E3D, Plant 3D, CadMatic samt MS Office.

Arbetet bedrivs i både små och stora projekt som leds av såväl kunderna som AFRY.

Uppdragen kan bedrivas både hos kund samt på AFRY-kontoret. I uppdragen får du möjlighet att arbeta tillsammans med andra teknikgrenar från AFRY som el-, automations-, processexperter med flera.


Kravspecifikation

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom maskin eller energi.

Du kan även ha utbildat dig via en yrkesutbildning med relevant inriktning.

Meriterande om du har arbetat som rör-/mediakonstruktör ett antal år och är förtrogen med branschens gällande direktiv och standarder.

Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.

Du har en stark drivkraft att utvecklas tillsammans med dina kollegor och värdesätter engagemang i och ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Du är van att arbeta i olika 3D-CAD-miljöer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kunskaper inom beräkningsprogram ses som meriterande.

Du är flexibel och kan resa ut till våra kunder under kortare/längre perioder.


Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-08-10



Kontaktperson för frågor:

Andrea, Gruppchef Plant

andrea.lind.lov@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons