Jobbsafari är en del avschibsted logo

Röntgensjuksköterskor, röntgenmottagningen

Röntgensjuksköterskor, röntgenmottagningen

Region Värmland · Karlstad · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Verksamhetsområde bild- och funktionsdiagnostik, som består av radiologi, mammografi och klinisk fysiologi, finns på Centralsjukhus i Karlstad och akutsjukhusen i Arvika och Torsby samt på de två stora vårdcentralerna i Säffle och Kristinehamn. På röntgenmottagningen i Karlstad utför vi både akuta och elektiva undersökningar och jobbar med: konventionell röntgen, genomlysning, interventioner, ultraljud, DT och MR.

Röntgensjuksköterskor, röntgenmottagningen

Arbetsuppgifter

Att arbeta som röntgensjuksköterska innebär att man jobbar med både människor och tek­nik. Undersökningar med tekniskt avancerad apparatur kombineras med omvårdnad av patienterna. En röntgensjuksköterska utför självstän­digt undersökningar som ska genomföras inom olika områden. Allt från konventionell röntgen av exempelvis lungor och skelett till mer avancerade undersökningar som da­tortomografi, magnetkamera och interventioner.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Har du dokumenterad erfarenhet ses det som meriterande.
Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp med patienten i fokus. Tycker du dessutom om teknik och att få vara en del inom den radiologiska utvecklingen? Då finns det stor chans att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons