Jobbsafari är en del avschibsted logo

Röntgensjuksköterska till radiologen i Västervik

Röntgensjuksköterska till radiologen i Västervik

Svea Work · Västervik · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du legitimerad röntgensjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag? Hos Svea Work är detta möjligt. 

 

På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en röntgensjuksköterska till en radiolog i Västervik. 
 
Tidsperiod: v.14-39
Omfattning: 100%
Arbetstider: dag, kväll och jour
 

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. 

Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Kollektivavtal 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande. Söker du efter en ny arbetsgivare med kompetensmöjligheter kan detta vara något för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 

Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea Work

Placering

Västervik

Kontaktperson

Svea Work AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons