Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen

Region Värmland · Torsby

·

Ansök senast 27 sep.

Vid ansökan:Ange referens 40:2020:469 i din ansökan

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi värderar flexibilitet och ett nära samarbete med kollegor och andra verksamheter högt. Röntgenmottagningen har dygnet-runt verksamhet och utför cirka 26 000 undersökningar per år. Du får 20 trevliga kollegor, fördelade över samtliga personalkategorier, vi samarbetar nära med varandra och har en familjär arbetsmiljö.

Vi är en del av bild- och funktionsdiagnostik i Värmland, vilket är en regionklinik med utbudspunkter i Arvika, Karlstad, Kristinehamn, Säffle och Torsby. Vi samarbetar med de andra röntgenmottagningarna i Värmland med allt ifrån bokning till granskning.

I Torsby, som kan nås både med tåg och flyg, finns goda möjligheter för en aktiv fritid med skidtunnel, utförsåkning och närhet till naturen.

Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen

Arbetsuppgifter

På röntgenmottagningen har vi datortomograf, magnetkamera, ultraljud, och konventionell röntgen. Vi utför de flesta undersökningarna på vår utrustning och jobbar mot att alla ska ha rotation över samtliga modaliteter och kunna hantera ett vanligt dagsprogram. Vi använder RIS & PACS och Cambio Cosmic journalsystem. Tjänstgöringen innebär både dagtid och beredskaps/jourtjänstgöring fördelat på både kvällar och helger.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad röntgensjuksköterska eller mot slutfasen i din utbildning. Vi ser att du är en flexibel person som ser samarbete och samverkan i grupp som en naturlig arbetsform. Därutöver ser vi att du bidrar till arbetsplatsen och dess utveckling där man behöver kunna strukturera och prioritera sitt arbete för att nå framgång. Vi uppskattar ett gott humör med glimten i ögat och tar ett gott bemötande till våra patienter som en självklarhet!

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Torsby

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2020:469 i din ansökan