Jobbsafari är en del avschibsted logo

Röntgensjuksköterska, Bild- och funktionsmedicin Falun

Röntgensjuksköterska, Bild- och funktionsmedicin Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Röntgen i Falun är en dygnet runt verksamhet med akuta- och tidsbokade undersökningar och är den största av regionens röntgenavdelningar.

Verksamheten i Falun består av drygt 100 stycken medarbetare med flertalet professioner bland annat röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, läkare, sonograf och sekreterare. Som medarbetare på röntgen arbetar vi i respekt för varandra, vårt arbete och alla vi möter. Det skapar trygghet i vårt engagemang för verksamheten och till varandra som främjar alla samarbeten vi möter inom verksamheten. Du bidrar till organisationens utveckling genom att ta ansvar för din egen kompetens samt att skapa bra relationer med dina kollegor.

Röntgensjuksköterska, Bild- och funktionsmedicin Falun

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska erbjuds hos oss arbete inom följande modaliteter:

- Ultraljud

- Datortomografi

- Magnetkamera

- Konventionell röntgen

- Intervention

- Nuklearmedicin

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade medarbetare. Varje sektion har sektionsledare och biträdande sektionsledare, deras uppgift är att driva sektionens utvecklingsarbete, i nära samarbete övriga medarbetare. Hösten 2022 installerades efter en ombyggnad ett nytt konventionellt robotlabb som väntar på att invigas och som kommer bli vårt akutlabb. Under 2023 kommer ytterligare ett konventionellt labb förnyas. Inom snar framtid ska en ny kamera förstärka Nuklearmedicins kapacitet. BFM Dalarna har bytt dokumentationssystem till Agfas Enterprise samt bokningssystem under hösten 2022. Falu lasarett har påbörjat en nybyggnation av hus 09, syftet är att sammankoppla flera verksamheter för att förbättra det akuta flödet mellan IVA, röntgen och akutmottagningen. För bild- och funktionsmedicin medför det att vi utökar vår arbetsyta med 900 kvadratmeter samt dubblar vår MR-kapacitet till fyra kameror samt att DT-sektionens tre labb placeras tillsammans. Inom DT-sektionen använder vi oss utav DT-koordinatorer som hanterar och planerar datortomografens inflöde av patienter.

Vi använder oss utav en introduktionsplan till alla nyanställda, är du nyexaminerad röntgensjuksköterska erbjuder vi en gedigen introduktion inom yrkets samtliga modaliteter.

När du arbetar i 24/7 tjänstgöring utgår ett lönetillägg samt förkortning av arbetstiden.

Med medarbetarnas kompetenser och känsla för kvalitet arbetar vi patientfokuserat för att uppnå en effektiv och säker vård.

I tjänstgöringen ingår dag-, kväll- helg och nattjänstgöring.

Som anställd hos oss har du tillgång till alla förmåner för anställda i Region Dalarna. Bland annat erbjuder vi egna träningslokaler och aktivitetsbidrag på 2000 kr för friskvård. Du har möjlighet att simma gratis en gång i veckan, vid utvalda simhallar. Vi har flera aktiva personalklubbar, bland annat inom idrott och friskvård.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är av vikt att du har lätt för att samarbeta med kollegor då vi arbetar i team och ser flexibiliteten i yrkets arbetsuppgifter och tempo som en naturlig del av din arbetsdag.

Ring gärna för att få en inblick i vad vi gör!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons