Jobbsafari är en del avschibsted logo

Roligt Extrajobb i Sorsele

Norstat Sverige AB · Sorsele · Ansök senast 31 jan.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett roligt och varierande extrajobb?

Om oss

Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom datainsamling/marknadsundersökningar. Vi använder oss av väldokumenterade metoder för att samla in tillförlitlig data om alla tänkbara ämnen. Vi samlar in data via telefonintervjuer, personliga intervjuer, online intervjuer, mystery shopping, rekrytering till fokusgrupper m.fl. Norstat har kontor i 12 länder och är norra Europas största datainsamlare för alla typer av undersökningar. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Linköping och Göteborg.

Befattningen

Vi på Norstat söker nu nya, motiverade intervjuare till olika delar av Sverige. Att vara intervjuare innebär att man jobbar med att utföra kortare eller längre personliga intervjuer i butiker, gallerior, mässor eller på stan. Rekrytering av e-postadresser/telefonnummer för nöjdkundundersökningar är även en vanligt förekommande arbetsuppgift som intervjuare. I tjänsten får du möjligheten att träffa många människor och ta del av spännande projekt i en bransch som aldrig sover. Vi söker personer i alla åldrar!

Vem är du?

Du som söker denna tjänst ska ha stor social kompetens, vara utåtriktad och inte vara rädd att ta kontakt med folk. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i det svenska språket samt är tekniskt lagd, då intervjuerna oftast utförs via en mobiltelefon eller surfplatta. Vi söker även egenskaper som noggrannhet, punktlighet och hög serviceanda. Tidigare erfarenhet inom marknadsundersökningar eller kundservice är meriterande. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där du själv bestämmer vilka dagar som passar just dig att arbeta. Arbetstiderna är projektspecifika och förekommer främst under vardagar dagtid men ibland även kvällstid och helger. I arbetet förekommer resande till andra orter så körkort och tillgång till egen bil är mycket meriterande. Om du bor i en stad med goda kommunikationer så funkar arbetet utan körkort.

Vi söker nu personer i närheten av Sorsele. För rätt person så finns det tillgång till mycket arbete då vi har ett fullspäckat 2022 framför oss.

Lönen baseras på 120 kr i timmen. Du som intervjuare har även tillgång till förmåner som OB, betald lunchrast samt matersättning vid arbete utanför kontoret. Milersättning och restidsersättning utgår även vid resande till annan stad. Andra ersättningsmodeller kan förekomma på andra projekt.

Vi erbjuder en varm och social arbetsmiljö där vi välkomnar alla typer av människor. Har du det som krävs för att bli en del av oss är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Märk ansökan med "Sorsele" och skicka till norstat.rekrytering@gmail.com

Nås endast via mail vid frågor eller ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norstat Sverige AB

Placering

Sorsele

Kontaktperson

Norstat Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons