Jobbsafari är en del avschibsted logo

Roligt extrajobb i Halmstad

Norstat Sverige AB · Halmstad · Ansök senast 5 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom datainsamling/marknadsundersökningar. Vi använder oss av väldokumenterade metoder för att samla in tillförlitlig data om alla tänkbara ämnen.

Vi samlar in data via telefonintervjuer, personliga intervjuer, online intervjuer, mystery shopping, rekrytering till fokusgrupper m.fl. Norstat har kontor i 12 länder och är norra Europas största datainsamlare för alla typer av undersökningar. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Linköping och Göteborg.

Befattningen

Vi söker personer som skall rekrytera kunder i en stor butikskedja för en Nöjd Kundundersökning. Butikerna finns i hela landet.

Uppgiften är att rekrytera respondenter på plats inne i butiken och de kunder som tackar ja får själva fylla i en undersökning elektroniskt på en surfplatta.

De personer vi söker är utåtriktade, noggranna, punktliga och har en hög serviceanda.

Som intervjuare blir man tilldelad ett område med hemorten som utgångspunkt och man ansvarar sen för ett antal butiker i närområdet. I arbetet ingår således en del resande så körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

Vårt primära behov är personer som kan arbeta i vår (v.11-v.14) men då vi har återkommande projekt så kommer det finnas möjlighet till arbete även under sommaren och framåt.

Arbetstiderna är 11.00-19.00 vardagar måndag-fredag. Lönen är 140kr/tim med förmåner som ob innan 9.00 och efter 19.00 samt biljetter/milersättning vid resande till annan ort.

Vi erbjuder en varm och social arbetsmiljö där vi välkomnar alla typer av människor. Har du det som krävs för att bli en del av oss är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Märk ansökan med ”Halmstad" och skicka till norstat.rekrytering@norstat.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norstat Sverige AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Norstat Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons