Jobbsafari är en del avschibsted logo

Robur Safe AB söker Konstruktör (mekanik)

Robur Safe AB · Falkenberg

·

Ansök senast 14 maj (8 dagar kvar)

Då vi befinner oss i ett expansivt skede söker vi nu ytterligare en Konstruktör. Tjänsten innebär att du kommer att medverka till att ta fram nya produkter och vidareutveckla/kundanpassa befintliga produkter. Tjänsten innebär också att hantera tekniska uppgifter inom kundsupport och leverantörsutveckling. Placering i Slöinge utanför Falkenberg.
Du kommer att få en god vägledning och stöd av erfarna utvecklare på vår Teknikavdelning. Vårt utvecklingsverktyg är Solid Edge.
Vi tror att du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Då arbetet till stor del sker i grupp ser vi även att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga.
Du kommer att besöka och kontinuerligt ha diskussioner med kunder och leverantörer, både i Sverige och utomlands, och därför är det viktigt att du har affärskänsla.

Kompetensprofil
Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning.
  • Vana från 3D-konstruktionsverktyg och Officepaketet.
  • Du är flytande i engelska, i både tal och skrift.
  • Du är självgående och pålitlig.
  • Körkort B
Vi erbjuder ett utmanande och intressant jobb inom ett brett teknikområde i ett välrenommerat och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.
Både erfarna och nyexaminerade konstruktörer är välkomna att söka. Start enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Robur Safe AB

Placering

Falkenberg