Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ritningsansvarig

Region Jämtland Härjedalen · Östersund · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vi som arbetar på Fastighetsavdelningen förvaltar och sköter driften i Region Jämtland Härjedalens fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Fastighetsavdelningen är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som skall ansvara för att förvalta och utveckla Region Jämtland Härjedalens ritningshantering gällande fastighetsbeståndet. I arbetsuppgiften ingår bland annat att: * säkerställa kontinuerliga uppdateringar i modeller och ritningar * utföra ändringar i modeller och uppdatera ritningar * ansvara för och administrerar ritningsarkivet * utveckla och förvalta strukturen i ritningsarkivet, CAD manual samt vår väg in i BIM * stödfunktion gällande CAD och ritningsrelaterade frågor mot kollegor och projekterande konsulter * tillämpa förekommande CAD-program (Ex Auto Cad, Revit) * kontroll av inkommande relationsunderlag samt om dessa efterföljer regionens riktlinjer * hantering av relationsunderlag mot våran databas med metadata Som ritningsansvarig på Fastighetsavdelningen ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av frågor gällande BIM, CAD inom Jämtland Härjedalens fastighetsbestånd. Du kommer att representera Regionen i brukarråd CAD/BIM i PTS (Program Teknisk Standard) Du ska även fungera som stöd till övriga medarbetare vid mindre projekt där förändringar på bygg och installationer utförs med ritningar och underlag samt frågor gällande ritningar. Du samarbetar även med Verksamhetsutvecklare, där arbetsuppgifter så som styrande principer och rutiner är ett av många områden som man arbetar fram tillsammans. Du är lyhörd och kan samspela med entreprenörer och konsulter utifrån ett professionellt förhållningssätt. Har en stark egen drivkraft och ett stort engagemang för arbetet.

Kvalifikationer
Den person vi söker har högskoleutbildning inom området eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. Har arbetat som projektör och kan självständigt hantera ritningar och dokument i en digital miljö. Har erfarenhet från granskning av ritningar och tillhörande dokument. Har mycket goda datakunskaper i allmänhet och meriterande för tjänsten är att ha deltagit i projekt inom fastighetsbranschen. Har erfarenhet av ritningshantering och program som Auto- och MagiCAD samt Revit. Tidigare BIM-hantering i projekt och kunskap av Nawis eller Solibri som CAD-samordnare är meriterande. Körkort erfordras.

Övrigt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Jörgen Svensson

0724514308

Dela jobbannonsen

Anmäl annons