Ridinstruktör sökes

TJÖRNS RIDKLUBB · Tjörn

·

Ansök senast 8 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu ytterligare en person att förstärka vår härliga ridskola med! Vi är ett glatt och positivt gäng på tre ridlärare, en hästskötare och en vaktmästare som nu till våren behöver ännu en kollega då en av våra ridlärare ska ge sig ut på nya äventyr.

Tjänsten är på 18 timmar i veckan fördelat på torsdagar, fredagar och lördagar. Arbetstider torsdagar 14.30-22, fredagar 8-13 samt lördagar 8-14.30. Tillträde vecka 2 eller enligt överenskommelse.

Arbetet innebär ridundervisning för våra torsdags- samt lördagsgrupper samt sedvanligt stallarbete på fredagar som in- och utsläpp, mockning, fodringar, skötsel av hästar mm.

För att söka tjänsten önskar vi att du är utbildad lägst ridledare eller ridlärare SLR 1 alternativt likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av ridundervisning är meriterande. Vi följer ridsportförbundets utbildningsplan och vi vill att du arbetar i linje med den.

Som person är du driven, ansvarsfull, sätter våra hästars välbefinnande i första hand och är en duktig och entusiastisk pedagog. Du har ett tydligt säkerhetstänk och brinner för våra elevers utveckling.

Låter detta intressant? Varmt välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och personliga brev, bifoga referenser. Ansökan skickas till info.tjrk@gmail.com . Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 8/1 -21. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras utav verksamhetsansvariga, Therese Johansson Munk eller Julia Engman, 0304-66 26 11. Nås enklast vardagar mellan kl 15.00-16.30.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TJÖRNS RIDKLUBB

Placering

Tjörn

Kontaktperson

Tjörns Ridklubb

Ansök via mejl