Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistenter till Audit & Assurance Östersund

Revisorsassistenter till Audit & Assurance Östersund

Deloitte Sweden · Östersund · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du vad som krävs för att jobba på Deloitte?

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult- och revisionsnätverk? Vi söker just nu en blivande revisor till vårt kontor i Östersund för anställning till hösten 2021. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från både stora börsbolag, medelstora och små bolag i olika branscher.

Vi söker

Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom och, vid tjänstens tillträde, uppfyller Revisorsnämndens teoretiska krav för att bli auktoriserad revisor. Relevant arbetslivserfarenhet, goda studiebetyg, engagemang vid sidan av studierna samt arbete eller studier utomlands anses meriterande. Du har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Deloitte är en mångkulturell organisation där enskilda medarbetares bakgrund, erfarenhet och kompetens betraktas som en tillgång.

Vi erbjuder

Tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får stora möjligheter till internationella projekt och utbyten, både på global och nordisk nivå. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/


Frågor

Välkommen att kontakta Sophie Karlerö ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Deloitte Sweden

Placering

Östersund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons