Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistenter till Audit & Assurance Malmö

Revisorsassistenter till Audit & Assurance Malmö

Deloitte Sweden · Malmö · Ansök senast 18 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du vad som krävs för att jobba på Deloitte?

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult- och revisionsnätverk? Vi söker blivande revisorer till vårt kontor i Malmö för anställning i augusti 2021. Hos oss får du mycket stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från både stora börsbolag, medelstora och små bolag i olika branscher.

Vi söker

Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom, och drivs av att utveckla både dig själv och din omgivning. Relevant arbetslivserfarenhet, goda studiebetyg och engagemang vid sidan av studierna anses meriterande. Då vi arbetar i en digital miljö, använder en rad olika verktyg för att bearbeta och analysera stora mängder data, arbetar med artificiell intelligens och automatisering är det även meriterande med intresse för IT samt goda IT och Excel-kunskaper.


Du är nytänkande och har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Deloitte är en mångkulturell organisation där enskilda medarbetares bakgrund, erfarenhet och kompetens betraktas som en tillgång.

Vi erbjuder
  • tillgång till ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor
  • frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet
  • stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling
  • tillgång till en av världens största konsultorganisationers globala utbildningsprogram och specialistnätverk
  • mycket goda möjligheter till en karriär på den nationella och globala konsultarenan
  • konkurrenskraftig ersättning och goda förmåner
Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Frågor?

Om du har frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sophie Karlerö, ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070 - 080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?


På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Deloitte Sweden

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons