Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistenter som siktar på att bli auktoriserade revisorer sökes

Revisorsassistenter som siktar på att bli auktoriserade revisorer sökes

GO Revision & Consulting Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 18 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Revisorsassistenter

Revisorsassistenter som siktar på att bli auktoriserad revisor sökes!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder två mycket utvecklande positioner i ett glatt, positivt och växande företag med stor möjlighet till delägarskap. Arbetet kommer huvudsakligen vara självständigt med löpande stöd och feedback. Huvuduppgifterna är revision och upprättade av årsredovisning, inkomstdeklarationer med mera. Efter egen förmåga och intresse erbjuds även arbete inom kvalificerade konsultationstjänster. Arbetsuppgifterna kan vara omväxlande och utmanande men vi är måna om att man får lära sig i den takt man klarar av. Du erbjuds utbildning enligt FARs utbildningsplan för revisorsassistenter och blivande auktoriserade revisorer. Arbetet sker inledningsvis på kontoret eller ute hos kund, sedan när du blir självgående så är det flexibelt vart du arbetar.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med revision och rådgivning och siktar på att bli auktoriserad revisor, du har en kandidatexamen inom företagsekonomi samt uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation. Det är viktigt för oss att du vill lära och utvecklas både som individ och professionellt.

Om oss

Vi är en gemenskap av självständiga auktoriserade revisorer som arbetar under byrån GO Revision & Consulting Stockholm AB. Vi startade byrån för ungefär fem år sedan och har en ambition att fortsätta växa både organiskt och med externa samarbeten. Vi reviderar digitalt vilket möjliggör valfrihet och kontroll över våra arbetsdagar. I dag är vi fyra medarbetare varav två auktoriserade revisorer. Vi samarbetar även med ett flertal konsulter och är aktiva medlemmar i LR Revision och Redovisning vilket är ett svenskt nätverk med många andra redovisnings-och revisionsbyråer som vi umgås med.

Vår huvudsakliga tjänst är lagstadgad revision men vi jobbar även aktivt med företagsrådgivning såsom förvärv, värdering, incitamentsprogram, omstruktureringar, skattefrågor med mera.

I dag har vi ett kontor i centrala Stockholm men en hel del arbete sker ute hos kunder eller hemifrån.


Vi ser gärna att du påbörjar din anställning hos oss under hösten 2021


Du är varmt välkommen med din ansökan till: Johan.isbrand@lr-revision.se

Bifoga ett CV och personligt brev om varför du vill arbeta som revisor

Besök gärna oss på vår hemsida www.gorevision.nu

Besök gärna även vårt nätverk www.lr-revision.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GO Revision & Consulting Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

GO Revision & Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons