Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistent

Aktiv Revision · Gävle · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Aktiv Revision sysselsätter idag 17 personer på vårt kontor i centrala Gävle. Vi sätter alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Nu behöver vi utöka teamet med ytterligare en revisorsassistent. Hos oss blir du en viktig del i teamet på byrån och bidrar till trivsel på arbetsplatsen!

Om tjänsten

Som revisorsassistent arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med revision, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta på vårt kontor i centrala Gävle.

Vi erbjuder

Hos oss finns goda möjligheter till vidareutveckling för den som i framtiden vill bli auktoriserad redovisningskonsult. Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med stöd från engagerade kollegor.

Du välkomnas dessutom av ett härligt team som ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om dig

Vi ser att du har en ekonomexamen och erfarenhet av att arbeta med revision eller annan erfarenhet från branschen. Meriterande är om du har erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Vi kan även vara öppna för dig som är mer junior i din yrkesroll, det viktigaste är att du är rätt person och passar in i vår grupp. Vi värdesätter allmänt goda IT-kunskaper men i synnerhet kunskaper inom olika redovisnings- och bokslutsprogram. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakter, är det viktigt att du behärskar svenska bra, i tal och skrift.

Som person har du en stark egen drivkraft och du vill framåt. Du trivs med eget ansvar och tar egna initiativ. Samtidigt som du vågar träda fram och ta plats är du lyhörd, ödmjuk och har en bra samarbetsförmåga. Rollen kräver att du är serviceinriktad och konsultmässig i din framtoning.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid tillsvidare och kan komma att tillsättas omgående.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Svedberg, mats.svedberg@aktivrevision.se eller Johanna Berg, johanna.berg@aktivrevision.se.

Tror du att du skulle passa in hos oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Erfarenhet av att arbeta med revision eller annan erfarenhet från branschen
  • Behärskar svenska bra, i tal och skrift
  • Allmänt goda IT-kunskaper

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå


Om arbetsgivaren - Aktiv Revision

Aktiv Revision i Gävle AB har funnits sedan 2008. Vi är en lokalt förankrad revisions- och redovisningsbyrå med inriktning mot små och medelstora företag i framförallt Gästrikland och norra Uppland. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning och ekonomisk rådgivning. För övriga tjänster såsom andra juridiska frågor har vi ett nära samarbete med ett par av de största advokatbyråerna. Fördelarna hos oss är att vi med våra erfarna medarbetare kan garantera hög tillgänglighet, service och kvalitet med ett personligt engagemang. Vi är ett lokalt, personligt och prismässigt bra alternativ mot storbolagen.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktiv Revision

Placering

Gävle

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons