Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistent till MOORE Allegretto

Revisorsassistent till MOORE Allegretto

MOORE Allegretto · Stockholm · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter en arbetsplats att växa på? Hos oss får du tidigt jobba nära våra kunder, göra stor skillnad och bygga ditt eget nätverk. Är du en teamspelare som gillar människor och som vill hjälpa företag att växa?
Sök då tjänsten som revisorsassistent hos oss.


Om tjänsten
Vi letar efter revisorsassistenter som trivs med ett kundfokuserat arbete i ett varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är självgående och kan effektivt driva ditt arbete framåt, och trivs lika bra i nära samarbete med andra kollegor.

Hos oss kommer du att få arbeta brett med olika branscher och företag, där dina huvudsakliga uppgifter inledningsvis kommer att bestå av revision av ägarledda företag, ideella föreningar, enklare utredningar och skattefrågor. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Genom vidareutbildning, praktisk erfarenhet och en personlig utvecklingsplan ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig, så att du kan nå din fulla potential inom MOORE Allegretto.

Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka den egna arbetsrollen och disponering av arbetstid, där vi värnar om en bra balans mellan jobb och fritid, samt hoppas att du vill ta del av vår kultur och de gemensamma aktiviteterna som gör jobbet extra roligt.

Är du en teamspelare? Vill du hjälpa företag att växa?
Det är en bra början! Uppfyller du även följande punkter är det ännu bättre:
  • Utåtriktad och gillar möten med människor
  • Förmåga att samarbeta med många olika typer av människor
  • Flexibel utan att kompromissa med kvalitet
  • Engagerad, självgående och gillar eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom företagsekonomi samt uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav i din utbildning och är redo att börja hos oss under hösten 2022.

Möjligheter att bli delägare
Trivs du och passar du för yrket har vi en modell som stakar ut vägen till att bli delägare i byrån. Det tar såklart några år, men under tiden ger vi dig möjlighet att utvecklas inom de områden du brinner för. Idag har vi sex rätt unga revisorer som har börjat sin bana på Moore Allegretto och som idag är auktoriserade. Tre av dem är kommanditdelägare.

Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se. Vi kallar till intervju löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MOORE Allegretto

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons