Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistent till J-Å Gross Revisionsbyrå

Revisorsassistent till J-Å Gross Revisionsbyrå

J-Å Gross Revisionsbyrå AB · Göteborg · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Revisorsassistent sökes till J-Å Gross Revisionsbyrå


J-Å Gross Revisionsbyrå startade sin verksamhet 1985. Vi är en mindre revisionsbyrå i Göteborg som i dagsläget består av 9 medarbetare. Vårt kontor finns i trevliga lokaler mitt i centrum på Berzeliigatan, ett stenkast från Avenyn. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom revision, redovisning, skatt, bolagsärenden och andra företagsrådgivningar. Våra kunder består av både stora som små ägarledda företag inom många olika branscher. Vår filosofi är personlighet, engagemang och kompetens.


J-Å Gross Revisionsbyrå söker nu en målmedveten revisionsmedarbetare. Vi söker dig som vill bli vår nästa auktoriserade revisor. Här får du möjlighet att göra karriär inom yrket och utvecklas i ett företag som växer. Om detta upplevs intressant, då är denna anställning något för dig.


Vårt erbjudande

Vi värdesätter trivsel, glädje och gemenskap. Vi skapar vår arbetsplats tillsammans. Dina kunskaper hålls uppdaterade hos oss och vi anser att kunskap växer när den delas. Din vidareutbildning är viktig även för oss. Du erhåller en anpassad utbildningsplan för att uppnå dina mål att bli auktoriserad revisor.


Vi erbjuder ett omväxlande arbete med direkt kundkontakt. Du kommer att arbeta i uppdrag för kunder inom olika branscher och storlekar. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara inom revision och företagskonsultation. Du kommer också vara behjälplig med bokslut, årsredovisningar och skattefrågor. Arbetsuppgifterna anpassas efter din utveckling.


Din profil

Vi söker dig som är intresserad av siffror och människorna bakom dem. Som person behöver du vara analytisk, engagerad och social. Du trivs i en roll där du ger service och support i en självständig miljö.


Du bör ha:

-En högskoleutbildning inom ekonomi.

-Intresse för att bli auktoriserad revisor


Meriterande om du har:

-B-körkort

-Erfarenhet av redovisning eller revision sedan tidigare


Hur gör jag nu?

Tjänsten avser en heltidstjänst. Tillträde sker efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 4:e februari. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Karjalainen eller Carl Gross.


Ansökan skall bestå av CV och personligt brev. Ansökan skickas till info@grossrev.se.


Kontaktuppgifter:

Susanne Karjalainen Carl Gross

susanne@grossrev.se carl@grossrev.se

0733-82 45 83 0736-53 06 18

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

J-Å Gross Revisionsbyrå AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

J-Å Gross Revisionsbyrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons