Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistent till familjär byrå i Sandviken

Revisorsassistent till familjär byrå i Sandviken

SANREV AB · Sandviken · Ansök senast 19 aug. (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Brukar folk plötsligt få slut på följdfrågor när du berättar vad du drömmer om att jobba med? Är du kunskapsnörd och gillar lite krångliga ord (Som till exempel periodiseringsfond, substansgranskning och bruttovinstmarginal)? Är du typen som budgeterar sommarens kommande semesterutgifter? Älskar du Excell? Läs i så fall vidare nedan!

Vi på Sanrev AB söker nu en revisorsassistent till vårt team. Du får gärna vara en nyutexaminerad ekonomstudent med inriktning mot redovisning eller revision. Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav. Likaså om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Du är en nyfiken och driven person som har lätt att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Du har en god analytisk förmåga samt är noggrann och strukturerad. Du bör även vara öppen för att alltid lära dig nytt.

Vår byrå är relativt ung och liten. Vi har en familjär och prestigelös kultur – vi vill att alla ska trivas, må bra och utvecklas och vi delar med oss av vår kunskap till varandra!

Hos oss får du ett omväxlande arbete. Vi erbjuder dig bredden att arbeta med hela kedjan; från löpande bokföring till månadsbokslut, bokslut, årsredovisning, deklaration och revision. Till en början kommer du arbeta nära dina kollegor, men i förlängningen blir ditt arbete mer självständigt och med eget kundansvar. Att arbeta med revision innebär på många sätt en konsultroll; du ger stöd och råd till kunder och kollegor i både ekonomiska och branschspecifika frågor. Vi hoppas och tror att vi kan ge dig verktygen för att testa och utveckla dig själv i denna roll! I yrket ingår även vidareutbildning såsom tillexempel kurser och kunskapsutbyte med våra seniora revisorer.

Låter detta lockande? Då föreslår vi att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar löpande.

Placering: Sandviken

Omfattning: Heltid

Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse

Lämna in din ansökan till Sofia Sjögren på mejladress sofia@sanrev.se

Har du frågor rörande tjänsten ber vi dig kontakta Sofia Sjögren, telefonnummer 070-678 51 81

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SANREV AB

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Sanrev AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen