Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisorsassistent med start september 2022

Revisorsassistent med start september 2022

MOORE Allegretto AB · Stockholm · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Social revisor med intresse av entreprenörskap?
En arbetsplats att växa på. Där ambitionsnivån är hög och medarbetarna inbjudande. Med intressanta kunder och en möjlighet att påverka din framtid. Nu vill vi utöka vårt team i våra härliga lokaler vid Skanstull i Stockholm. Är det kanske du som blir en del av familjen?

Kort om tjänsten
Vi letar efter en revisorsassistent som gillar entreprenörskap och vill vara med på en resa som innebär att utveckla både sig själv och arbetsplatsen. Dina huvudsakliga uppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, förvaltningar, enklare utredningar och skattefrågor. Men snabbt kommer graden av eget ansvar att öka.

Genom vidareutbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Genom stöd, vägledning och en personlig utvecklingsplan ser vi till att du växer och förverkligar din fulla potential inom MOORE Allegretto.

Fortsatt intresserad?
Det är en bra början! Uppfyller du även följande punkter är det ännu bättre:
  • Hög social kompetens
  • Förmåga att samarbeta med många olika typer av människor
  • Flexibel utan att kompromissa med noggrannhet
  • Engagerad, självständig och gillar eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som tar examen inom redovisning/revision under 2022 och är redo att börja hos oss med start den 1 september 2022. Vidare är vi intresserade av nya medarbetare med några års erfarenhet där vi anställer efter överenskommelse. Kraven för att i framtiden bli auktoriserad revisor är något du uppfyller utan att blinka.

Vill du veta mer om oss?
Vi är ett gäng härliga kollegor, i en platt organisation med hög ambitionsnivå och fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Vi tycker att våra medarbetare är vår största tillgång och satsar stort på individuell utbildning och gedigna utbildningspaket. Välkommen till en arbetsplats med hög grad av teamkänsla som präglas av goda relationer och delaktighet!

Hur är det att jobba på MOORE Allegretto?

Vi tog pulsen på några av kollegorna för att förmedla en bild av vad det innebär att jobba här hos oss.

"En arbetsplats där du har möjlighet att påverka både din vardag och framtida karriär."

"Moore Allegretto är en arbetsplats med högt i tak där du kan lära dig mycket & snabbt få eget ansvar. Gillar du att vara social & jobba nära kund är detta rätt för dig!"

"Jag uppskattar att man blir sedd som människa, vill du jobba mer mot någon specifik bransch är det bara att flagga för det. Har du idéer, förslag eller kritik finns alltid någon som lyssnar."

"Ett härligt gäng med öppenhet och humor där alla är sig själva."

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se.

Vi kallar till intervju löpande. Så länge annonsen ligger kvar är det möjligt att söka.

Hoppas vi hörs!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MOORE Allegretto AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

work@allegretto.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons