Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisor

REDOvisa REDO Revisionsbyrå AB · Jönköping · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILKA ÄR VI?

REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 15 anställda inom revision, redovisning och lön, varav tre auktoriserade revisorer med många års erfarenhet inom branschen. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.


VAD ERBJUDER VI? 

Sedan starten för fyra år sedan har vi vuxit snabbt och vi fortsätter att expandera! Nu behöver vi en ny lagspelare inom revision. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du inte bara får ha kul på jobbet, utan även blir delaktig och kan bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag fyra medarbetare som jobbar med revision inom små- och medelstora företag och organisationer.

Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?


DETTA KAN DU.

Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom revision och rådgivning. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet som revisor eller som redovisningskonsult men önskar arbeta som revisor istället. Är du i slutfasen av din utbildning och tar examen under våren är du lika välkommen att ansöka då personligheten är en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision och vi ser gärna att du har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå.


DET HÄR ÄR DU.

Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att ständigt våga ifrågasätta och utveckla, samt en noggrannhet som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi i så fall bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!


BRA ATT VETA. 

• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.

• Placering är i Jönköping.

• Urval sker löpande. Dock senast 2021-03-21

• Ansökan och CV skickas till info@redorev.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

REDOvisa REDO Revisionsbyrå AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

REDOvisa (REDO) Revisionsbyrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons