Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisor /revisorsassistent

Önnheim & Olsson Revisionsbyrå HB · Göteborg · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en revisionsbyrå med ca 12 medarbetare. Byrån drivs från ett trevligt kontor i centrala Göteborg. Våra kunder är mindre och medelstora ägarledda företag i de flesta branscher, belägna huvudsakligen i Göteborgsregionen.

Förutom att vi utför revision, bistår vi våra kunder med bokslut, årsredovisningar, deklarationer, skattefrågor och mycket annat. Vi gör även löpande bokföring. Vi söker dig som vill arbeta med både revision och bokslut.

Arbetet utförs i huvudsak på vårt kontor men även ute hos kund och är omväxlande, lärorikt och självständigt.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revisionsbyrå eller redovisningsbyrå. Det viktigaste är dock att du är positiv och självgående, har lätt att ta dig an nya frågor, är serviceinriktad med snabb uppfattningsförmåga samt att du gillar siffror. Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är väsentlig.

Du som jobbar hos oss kommer tidigt att få eget ansvar, ha kundkontakt och du får möjlighet att vara med i alla delar av processen. Vi arbetar med öppna dörrar och har en platt familjär organisation med korta beslutsvägar. Du som medarbetare skall känna att du jobbar tillsammans med oss.

Vi tror att vi kan erbjuda dig nya utmaningar i trivsam miljö med självständigt arbete i nära samarbete med arbetskollegor och kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Önnheim & Olsson Revisionsbyrå HB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Önnheim & Olsson Revisionsbyrå KB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons