Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisionsledare / Lead Auditor

VATTENFALL AB · Solna · Ansök senast 13 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du också bidra till ett fossilfritt liv inom en generation?

Vattenfall Nuclear Fuel AB (VNF) har som främsta uppgift att upphandla, dimensionera och leverera kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk. VNF levererar också tekniska analyser och andra tjänster inom kärnbränsleområdet. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du får vara del av ett mycket kompetent team som värdesätter samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap.

Arbetsuppgifter

VNFs leverantörer finns utspridda över stora delar av jorden, och dessa revideras regelbundet för att säkerställa att de lever upp till Vattenfalls krav och förväntningar.

Vi behöver nu förstärka denna verksamhet med en revisionsledare (Lead Auditor). I denna befattning ansvarar du för att tillsammans med ett revisionsteam genomföra revisioner av våra leverantörer mot ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 samt mot Vattenfalls uppförandekod för leverantörer. Du leder revisionsteamets arbete genom hela uppdraget, vilket innebär att förbereda, genomföra och dokumentera revisionen samt att presentera beslutsunderlag. Leverantörerna finns inom vitt skilda industrisektorer, såsom gruvor, kemisk och mekanisk industri, ingenjörstjänster, mjukvara och laboratorium.

Förutom den tekniska kompetensen krävs också en god ledarskaps- och samarbetsförmåga. En revisionsledare behöver kunna kommunicera väl och formulera rapporter och beslutsunderlag, samt tillgodogöra sig och bedöma olika typer av skriftligt material.

Kvalifikationer

  • Civilingenjörsexamen eller motsvarande inom relevant område
  • Erfarenhet av att ha lett leverantörsrevisioner
  • God kunskap inom ISO-standarder
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska


Det är meriterande att ha arbetslivserfarenhet inom kärnkraftsbranschen, liksom att du är certifierad revisionsledare (Lead Auditor)

Du som person

Du har ett stort intresse för teknik och människor och du skapar engagemang och delaktighet. Din förmåga att planera, organisera, delegera och prioritera är väl utvecklade. Du har stor integritet och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra.


Vi vill skapa rätt förutsättningar för dig som anställd. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Vi erbjuder även flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Placeringsort är Solna. Resor inom Sverige och till andra länder ingår som en naturlig del av tjänsten.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Ella Ekeroth, 070-459 42 74. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Peter Blixter 072-237 32 02.


Fackliga representanter för denna tjänst är Malin Löwe (Akademikerna), Jan Stigbert (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Ingemar Eriksson (SEKO). Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 13/12 2020. Urval kommer att ske innan årsskiftet medan intervjuerna planeras till första hälften av januari.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss

Vattenfall Nuclear Fuel AB består av ca 50 medarbetare och ingår i Business Unit (BU) Fuel, Engineering & Projects (FE&P), en affärsenhet på ca 300 personer inom Business Area (BA) Vattenfall Generation. BU FE&P levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VATTENFALL AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons