Revisionsassistent hos PwC i Göteborg

Adecco Sweden AB · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som Revisionsassistent kommer du att arbeta i revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • kontroll och granskning
  • avstämningar och dokumentation
  • inventeringar
Du sitter på plats på kontoret hos PwC eller ute hos kunderna runt om i Göteborgsregionen eller närliggande orter, tillsammans med revisionsteamen. Vid årsskiftet kan du också komma att medverka i inventering hos PwCs kunder.


Tjänsten är för dig som är studerande och vill utvecklas inom revisionsarbetet bredvid studierna. Anställningen är som konsult hos Adecco och du arbetar för PwC, där du ingår i ett studentteam som stöttar upp revisionsteamen vid behov.


För att vara kvalificerad för uppdraget så ska du kunna arbeta minst 3 dagar i veckan under de intensivaste perioderna, gärna mer, men arbetets omfattning varierar över året. Uppdraget inleds med två heldagars utbildning och är därefter på deltid med start under hösten. Arbetstiderna kommer att variera och kan innefatta både vardagar eller helger, dagtid och kvällar.


Om dig

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC är det viktigt att du vill och har förmågan att skapa förtroendefulla kontakter. Som person är du utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativförmåga, ledaregenskaper, analytisk förmåga och kreativitet samt att du har ett affärsmässigt tänkande.

I kombination med ett administrativt sinne kommer ditt driv och din vilja att uppnå resultat ge dig framgång i det här arbetet, vilket också kommer att uppskattas och göra skillnad i leveransen!

Kvalifikationer:
  • Pågående akademiska studier inom relevant område, gärna med inriktning mot redovisning
  • Särskilt intresse för fortsatt arbete inom revision efter avklarade studier
  • Kunna vara tillgänglig för arbete 3 dagar/veckan
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om PricewaterhouseCoopers

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger de dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små. De är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av PwCs utmaningar i framtiden så gör de allt de kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos sina medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos PwC får du växa i din yrkesroll på flera sätt. De satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för sina medarbetare.

Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa? Drivs du av att hela tiden utvecklas och tycker det är roligt att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Då tror vi att jobbet som revisonsassistent skulle passa dig!
Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Ekonomi, ekonom, revision, revisor, revisionsassistent, extrajobb, studentjobb, Göteborg, PricewaterhouseCoopers, PwC, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Caroline Carlsson

031-725 45 39