Jobbsafari är en del avschibsted logo

Retail Development Manager Hyundai Sverige

Retail Development Manager Hyundai Sverige

Hyundai Bilar Import AB · Malmö · Ansök senast 23 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hyundai Sverige har i dagsläget 60 st återförsäljare & 85 st serviceverkstäder, och utvecklingen av vårt ÅF-nätverk är en väldigt viktig del av vår verksamhet. Vi söker nu en Retail Development Manager som kan ta över stafettpinnen från vår nuvarande Återförsäljarutvecklingchef och fortsätta utveckla ÅF-nätet framåt.

Rollen i stort
Som chef för återförsäljarutveckling i Sverige ansvarar du för att vi har ett heltäckande och välfungerande nätverk av både bilförsäljning och servicemarknad. Du jobbar med nätverksplaner för återförsäljarnätverket och säkerställer också utförande och implementation. Utöver att jobba för ett heltäckande geografiskt och professionellt nätverk ansvarar du för att implementera standards, för vilka regelbundna uppföljningar görs. Rollen innebär ett nära samarbete med både sälj- och servicemarknadsavdelning och tillsammans med fältstyrkorna säkerställer ni att vi har en god lokal kunskap om vår bilaffär. Med din hjälp skapar och behåller vi ett starkt, motiverat och lönsamt återförsäljarnätverk.

Rollen innebär att du har din bas och utgår från vårt kontor i Malmö. Resor förekommer där du besöker både våra befintliga återförsäljare och nya prospekts, men i huvudsak är tjänsten kontorsbaserad. Du rapporterar till Country Manager Hyundai Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som har en god förståelse för bilbranschen och fordonsaffären samt har erfarenhet av att arbeta på generalagents-/importörsnivå. Du tycker att det är stimulerande att varva strategiska projekt med mer hands on uppgifter. Tillsammans med ditt team på 2 stycken koordinatorer driver du metodiskt arbetet framåt inom ditt område och ansvarar för ett antal projekt som ska implementeras. I närtid kommer det tex. bli stort fokus på utrullningen av vårt kundnöjdhetsprogram HCX.

Som person är du strukturerad och du har en stark, förtroendeingivande och övertygande approach. Du är van vid att fatta beslut samtidigt som du har förmågan att vid behov förankra och informera internt. Ditt inre driv är starkt och du är en person som ser möjligheter och lösningar. Du har förmågan att jobba långsiktigt i en miljö som i mångt och mycket mäter din prestation kvantitativt. Att prioritera och planera, samt variera dina dagar med både operativt och strategiskt arbete, är således väldigt viktigt. God datorkunskap är ett krav, liksom att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hyundai Bilar Import AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons