Restaurangchef till Subway Fyrislundsgatan Uppsala

SUBWAY · Uppsala

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SUBWAY® är världens största sandwichkedja med fler än 44 758 restauranger världen över och 185 i Sverige. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker mer hälsosamma och snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subway-restaurang ska drivas.


Är du den drivna, serviceinriktade och positiva restaurangchef med coachande ledarskap som vi söker? Har du höga ambitioner och är ständigt på jakt efter att förbättra egna och andras prestationer i syfte att överträffa gästernas förväntningar?


För dig som vill ta chansen att bli restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.


Varför ska du välja oss?

*Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning

*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter

*Vi erbjuder flexibel arbetstid

*Vi ger dig stort eget ansvar

*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo


Vi söker dig som:

*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut

*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål

*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar


Arbetet som restaurangchef innefattar arbete inom service, driftansvar, arbetsledning, planering och uppföljning. Du styr arbetet mot uppsatta mål som du själv deltar i att sätta.


Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av t.ex. inventering, fakturahantering, samt god data-/systemvana är därför meriterande.


Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.


Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.


Du som Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.


Du får praktisk utbildning av erfaren personal i vår restauranger i Uppsala samt övergripande och obligatorisk utbildning via vår online-utbildningsportal University of Subway.


Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.


Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.


Bifoga gärna bild.Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SUBWAY

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Subscandinavia AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangchef i din ansökan