Restaurangchef Sommaren 2021

Trålverket AB · Tjörn

·

Ansök senast 31 mars (29 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangchef i din ansökan

Trålverket på Dyrön söker restaurangchef för sommaren 2021


Trålverket är en Skärgårdsbistro som ligger i Nordhamnen på natursköna Dyrön.

Dyrön är en skärgårdsö som lever året runt, på Dyrön finns bland annat populära vandringsleder, bastu och en åretrunt öppen Ica butik.


Hos Trålverket så finns mat och dryck som skall passa alla, vi jobbar mycket med färsk fisk & skaldjur, lokala råvaror, svenskt kött och hållbara alternativ.

På menyn finns förutom fisk & skaldjur även pizza, hamburgare, räkmackor och sallader.


Vi går in i vår tredje säsong med Trålverket och för i år så anställer vi en Restaurangchef som vi vill skall vara med och lyfta Trålverket till nästa steg i vår utveckling.


Vi ser att du är en social, trygg ledare med ett stort tålamod, du inser vikten i att föregå med gott exempel och har inga problem med att lära ut dina kunskaper och erfarenheter.


Du brinner för mat & dryck och ser alltid till att gästerna har vårt fulla fokus.


Du har en utvecklad känsla för service, är väldigt flexibel och ser till att lagar och säkerhet står högt upp på din agenda när det gäller hantering av mat och alkohol


I rollen som restaurangchef hos oss så kommer du att bland annat ansvara för hela matsalsarbetet, se till att vi har rätt bemanning till rätt tid, bordsbokningar på telefon och i vårt bokningssystem, inköp, planering och genomförande, största delen av arbetstiden sker i drift.


Tjänsten är på Heltid med start 17 Maj och slut 29 Augusti

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trålverket AB

Placering

Tjörn

Kontaktperson

Trålverket AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangchef i din ansökan