Restaurangchef - ChopChop Enköping

ChopChop Enköping · Enköping

·

Ansök senast 31 okt. (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangchef Enköping i din ansökan

Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!

ChopChop i Enköping söker efter en driven och målmedveten Restaurangchef som är redo att ta restaurangen till nästa nivå, nämligen bäst i Sverige! Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter!

Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har under senaste 9 åren öppnat 29 restauranger. ChopChop i Enköping har funnits i snart 8 år och har haft en väldigt positiv utvecklingskurva med mycket goda förutsättningar till att ta nästa steg. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige!

Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.

Vad vill vi?

Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!


Vi söker dig som:

Har några års erfarenheter av branschen och rollen i väskan och vƒfärnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.

Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.

att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Snabbt, gott, enkelt!

att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.

att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.

att leda samt jobba med ditt team i driften.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.

ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!

http://www.chopchop.se

Tjänsten startar med upplärning i slutet av Oktober eller början av November eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ChopChop Enköping

Placering

Enköping

Kontaktperson

Wang Foods AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangchef Enköping i din ansökan