Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde

Subway · Eskilstuna · Ansök senast 26 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 45 000 restauranger i över 100 länder och ett självklart val för alla som vill ha ett nyttigare och fräschare snabbmatsalternativ.


Vi behöver nu först stärka vårt team på restaurangen på Kungsgatan och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Bra fysik krävs då vi har leverans av varor flera gånger i veckan.


Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som sätter arbetet i första hand och som är flexibel. Vi söker dig över 18 år, då dessa tjänster även innebär nattjobb.

Erfarenhet från restaurang, cafe, livsmedel, kassa eller liknande är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig som är ambitiös och vill visa vad du går för. Kunna prata svenska och engelska, kunna arbeta allt från morgon till natt och alla högtider.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Subway

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Real Sub Etuna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons