Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde

MAHOOR BISTRO AB · Falun · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Nu söker vi restaurangbiträde till vår restaurang!

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som restaurangbiträde hos oss?

Du kommer att få jobba med varierande arbetsuppgifter, så som kassatjänst, produktion av sallader & smörgåsar, lättare á la carte, matlagning, disk, städ & varuplock mm. Arbetstiderna är varierande och består av både mornar & kvällar samt vardag & helg. Som personal på Kopparhatten arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Viss upplärning samt arbete kommer att förekomma efter överenskommelse och behov.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MAHOOR BISTRO AB

Placering

Falun

Kontaktperson

MAHOOR BISTRO AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons