Restaurangbiträde

Värdshuset Glada Hudik AB · Hudiksvall

·

Ansök senast 21 sep.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "restaurangbiträde" i din ansökan

Värdshuset Glada Hudik är beläget vid E4:n intill Hudiksvall.

Restaurangen har ca 150 sittplatser och serverar dagligen husmanskost och à la carte -rätter för ca 300-400 gäster. Värdshuset driver också hotell och vandrarhem med totalt över 40 bäddar.

Nu söker vi en restaurangbiträde till vårt glada gäng! Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du är driftig, tar egna initiativ och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Vi letar efter en person som är pålitlig, serviceinriktad, noggrann, stresstålig och strukturerad. Du behöver också ha viss styrka och uthållighet för att klara av arbetsuppgifterna.

Vi lägger mycket vikt för att hitta rätt person. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du jobbar med kundservice vid kassan samt hjälper till med stekning av våra à la carte -rätter samt med sedvanliga uppgifter i köket och i matsalen.

Du lär dig också att checka in hotellgäster och ta emot bokningar till våra rum. Att du pratar flytande svenska är ett måste för att klara av dessa uppgifter.


Vi kommer i första hand att anställa med timanställning och med varierande arbetstider, dagtid, kvällar och helger.

Du som vill jobba i en mindre omfattning eller vill kombinera jobbet med studier eller med ett annat jobb är också varmt välkommen att söka. Vi har ibland behov av extra personal som vi välkomnar när vi har extra mycket att göra.

Känns det här rätt för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Bifoga din CV och personligt brev med din mejl när du söker tjänsten (gärna som PDF-fil).

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enl. överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värdshuset Glada Hudik AB

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Värdshuset Glada Hudik AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "restaurangbiträde" i din ansökan